caeuenfrgldeitptrorues

REGIDORA DE JOVENTUT I TURISME
FS-E
Presidenta de la Comissió informativa de Joventut i Turisme

DADES PERSONALS.

Nascuda l'any 1987 a Reus, procedència de Santa Bàrbara i fa 4 anys que resideixo a la Sénia.
Formo part de la junta de l’associació joves seniencs. Interès per la política, l’escriptura i la lectura. M’agrada viatjar. Actualment treballo de traductora en una multinacional de transports (Vinaròs)

DADES ACADÈMIQUES I PROFESSIONALS.

Filologia catalana Universitat de Barcelona
Estudiant de Dret per la UOC

XARXES SOCIALS.

 • Facebook: LAIA SANZ MASCLÀNS
 • Instagram: lalaiii

ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:

Secretària: Anna Maria Miguel Gilabert
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

eBando

26 abril 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Campus Extens URV la Sénia informa:
  Club de Lectura de la Sénia. Es comentarà la novel·la "La isla de los cazadores de pájaros" de Peter May. Dia: 25 d'abril Hora: 19.00 h Lloc: Centre Marcel·lí Domingo.
 • CF La Sénia informa:
  Avui dijous 25 d’Abril a les 21:00h a la Sala de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc l’assemblea anual de l’entitat.Els punts a tractar seran els següents:1. Lectura i aprovació de l’acta anterior.2. Resultat econòmic de la temporada 2018/2019 fins la data i previsions de com es tancarà la temporada.3. Convocatòria d’eleccions per renovar la junta al complet.4. Precs i preguntes.
 • L'Onada informa:
  L'Onada informa que els propers dies 2, 9, 16, 23 i 30 de maig, en horari de 10 a 12h del matí, faran un Curs gratuït per a cuidadors no professional. Inscripcions a lasenia@lonada.com o tel. 977575349 fins al 26 d'abril.
 • Club de Birles La Sénia informa:
  XXIV TROBADA INTERAUTONOMICA DE BIRLES DE “ 6 “Diumenge 5 de maig, Nogueruelas (Terol)El Club de Birles la Sénia organitza un viatge per a assistir a la 24a edició de la Trobada interautonòmica de birles a Nogueruelas. Trobada on es fan tirades als diferents models de jocs de birles de les comunitats autònomes de Catalunya, València i Aragó.Preu del dinar (inclou viatge en bus): 20€Termini màxim d'inscripció: diumenge 28 d'abril, trucant a Daniel Cervera (977 71 38 66 o 618 15 20 22)Programa general:07.00 h.: Sortida en autocar de davant del centre Marcel·lí Domingo (durant el viatge, parada a esmorzar)Entre 10-10.30 h.: Arribada i benvinguda de tots els participants a la Plaça de l’Ajuntament a Nogueruelas. A continuació, passacarrer del grup de dolçainers de Joventuts Unides.11 h.: Tirades a les diferents modalitats de Birles.14 h.: Dinar (Corder a la brasa i patates bullides amb pell. Allioli, ensalada, pa, vi, postre i cafè.) organitzat per…
 • Cinefòrum per la igualtat - El balcón de las mujeres:
  Cinefòrum per la igualtat. Projecció de la pel·lícula "El balcón de las mujeres" de Shlomit Nehama i Emil Ben Shimon (entrada gratuïta). En acabar la projecció, sopar-debat (10€). Dia: 24 d'abril Hora: 20.00 h Lloc: Centre Obrer Col·laboren: Campus extens de la URV, ICD, Ass.Dones Senienques i Centre Obrer de la Sénia.