caeuenfrgldeitptrorues
 
REGIDORA DE L'ÀREA DE LES PERSONES, ENSENYAMENT, PERSONAL I OCUPACIÓ
Futur per la Sénia
Presidenta de les Comissions informatives de l'Àrea de les Persones, Ensenyament, Personal i Ocupació

DADES PERSONALS.

Nascuda a la Sénia, casada i amb dos fills. Tècnica en educació infantil, Institut de l'Ebre de Tortosa. Auxiliar de llar d'infants, Institus Misericòrdia de València.

 DADES DE CONTACTE.

  Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 XARXES SOCIALS.

  Facebook: Alma Gimeno

  Instagram: @gimenoalma

 


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretària Àrea de les Persones i Ensenyament: Florina Tudorache
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 1
 
Secretària Personal: Isa Queralt
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 234
 
Secretària Ocupació: Ma Carmen Gonzalez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 250
 
Secretària Ensenyament: Ely Somoza
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 238
 

eBando

01 abril 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Daniel Puig Sales, de 92 anys d'edat  Veí de La Sénia, del C/Romaes farà una petita cerimònia intima. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus no es farà velatori, la família agraeix la comprensió,  i tant aviat com sigui possible es farà una cerimònia normal.
 • Comunicat - 17a Fira Gastronòmica de la Sénia
  L'Ajuntament de la Sénia anuncia l'ajornament de la Fira Gastronòmica prevista per als dies 9 i 10 de maig a causa del Covid-19. La regidoria i l'equip de govern estudiaran la viabilitat de la seva celebració un cop es conegui tota la informació al respecte de les restriccions derivades d'aquest. Podeu llegir tota la notícia aquí: https://lasenia.cat/html/index.php/2-uncategorised/1508-ajornament-de-la-17-fira-gastronomica-de-la-senia-a-causa-del-covid-19
 • INS la Sénia informa:
  Les famílies podeu sol·licitar les qualificacions de l’alumnat d’ESO i BAT, només cal que envieu una sol·licitud per correu electrònic als tutors/es on indiqueu el nom i cognoms de l’alumne/a.*L’alumnat de cicles formatius ho rebran directament.- 1A: mtena4@inslasenia.cat- 1B: mcardo33@inslasenia.cat- 1C: hbalague@inslasenia.cat- 2A: aribes@inslasenia.cat- 2B: lcollad7@inslasenia.cat- 2C: npau@inslasenia.cat- 3A: mbort2@inslasenia.cat- 3B: joanmoises@inslasenia.cat- 3C: rcabace2@inslasenia.cat- 4A: jmulet@inslasenia.cat- 4B: mbalagu2@inslasenia.cat- 1BAT: omarti2@inslasenia.cat- 2BAT: mpomada@inslasenia.cat
 • Classes virtuals - Complex Esportiu
  Directe COMBATDia: avui dimarts 31 març de 2020Hora: 18.00 hLloc: Instagram complex_esportiu_municipal
 • Quins són els serveis essencials amb el COVID-19??
  Cartell informatiu: