caeuenfrgldeitptrorues
 
REGIDORA DE L'ÀREA DE LES PERSONES, ENSENYAMENT, PERSONAL I OCUPACIÓ
Futur per la Sénia
Presidenta de les Comissions informatives de l'Àrea de les Persones, Ensenyament, Personal i Ocupació

DADES PERSONALS.

Nascuda a la Sénia, casada i amb dos fills. Tècnica en educació infantil, Institut de l'Ebre de Tortosa. Auxiliar de llar d'infants, Institus Misericòrdia de València.

 DADES DE CONTACTE.

  Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 XARXES SOCIALS.

  Facebook: Alma Gimeno

  Instagram: @gimenoalma

 


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretària Àrea de les Persones i Ensenyament: Alba Paredes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 228
 
Secretària Personal: Isa Queralt
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 234
 
Secretària Ocupació: Ma Carmen Gonzalez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 250
 
Secretària Ensenyament: Ely Somoza
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00
 

eBando

19 Agost 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Error dia Jocs Tradicionals
  S'informa que els jocs tracionals són el dimecres 21 a les 11:30h al Parc Municipal i no el dilluns 19 com havia surtit publicat en l'anterior e-bando.Disculpeu les molèsties.
 • Matí dilluns 19 "Dia de la dona" - Festes Majors la Sénia 2019:
  09.00 h  Esmorzar popular a càrrec del Club de Birles la Sénia al Camp de birles del Complex esportiu municipal.10.30 h  Campionat de Birles d’Adults al Camp de birles del Complex esportiu municipal. Organitza: Club de Birles la Sénia11.00 h  Competicions de Natació al Complex Esportiu municipal. Categories: baby, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i sènior. Organitza: Club Natació la Sénia. (Inscripcions a les 10.00 h a les piscines)12.00 h  Missa en honor a la Dona Senienca. Ofrena floral a la Mare de Déu de Pallerols. Organitza: Associació Dones Senienques12.30 h  A la plaça Major, recepció oficial a les dones senienques i salutació per part del Consistori.12.30 h  Vaquetes pel carrer Papa Luna i correbous fins a la plaça del Clot de Pedrenya. (Ramaderia ALBERTO GARRIDO d’Orpesa de Mar)12.45 h  Acompanyament de la comitiva de les dones senienques amb gaita i tabal de Joventuts Unides fins al Parc Municipal. 13.00 h  Acte…
 • Tarda diumenge 18 "Dia del senienc absent" - Festes Majors de la Sénia 2019:
  17.00 h  Al Clot de Pedrenya: prova i presentació dels burros que correran a les curses, amb acompanyament de gaita i tabal de Joventuts Unides. Elecció de “Miss burreta templada” i “Míster burret eixerit”. Col·labora: Pirotècnia Tomàs18.00 h  Bous a la Plaça del Clot de Pedrenya (Ramaderia LO GALLO d’Orpesa de Mar), amb acompanyament de gaita i tabal de Joventuts Unides. Col·labora: EVOBAC. 19.30 h  Lliurament de premis i obertura de l'exposició de Pintura Ràpida, al Centre Marcel·lí Domingo. Es podrà visitar tots els dies de 19 a 21 h fins dissabte 24 d’agost.20.00 h  Concert de la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca. Lloc: Casa de Cultura.22.00 h   Carretó taurí embolat per als més menuts a la Plaça del Clot de Pedrenya. Organitza: Associació Penya Taurina de la Sénia22.30 h  Bou embolat, a la plaça Clot de Pedrenya, de la Ramaderia LO GALLO d’Orpesa de Mar. Embolada a càrrec de l’Associació Penya Taurina de la Sénia. …
 • Matí diumenge 18 "Dia del senienc absent" - Festes Majors la Sénia 2019:
  08.00 h  Diana tradicional de gaita i tabal de Joventuts Unides.09.00 h  48è Concurs de Pintura Ràpida “Josep Martí Roca” (inscripcions dels pintors, a les 8.00 h a l’Ajuntament)10.00 h  Fins a les 13.00 h Taller Infantil de Pintura. Lloc: Plaça Catalunya11.00 h  Finals III Open de Pàdel Vila de la Sénia. Lloc: Sénia Tennis Club11.00 h  Fins a les 13.00 h Obrim l’Ajuntament Vell i la presó. Exposicions: “Alpargateria Godes i el calcer a la Sénia” i “Pesos i mesures dels nostres iaios”. Lloc: Ajuntament Vell, c/ Cardenal Cisneros, 21 (nucli antic). Organitza: Centre d’Estudis Seniencs i Campus Extens URV la Sénia12.00 h  Missa en honor als Seniencs Absents. Organitza: Parròquia de Sant Bartomeu12.30 h  Vaquetes pel carrer Papa Luna i correbous fins a la plaça del Clot de Pedrenya (Ramaderia GERMANS PRÍNCEP de Camarles)12.30 h  A la plaça Major, recepció oficial i salutació als Seniencs i Senienques Absents per part del Consistori.12.45 h …
 • Tarda dissabte 17 - Festes Majors la Sénia 2019:
  18.00 h  Partit de futbol “XXX Trofeu Vila de la Sénia”, entre els equips C.F. la Sénia (2a catalana), i  C.F. Santa Bàrbara (3a catalana). Lloc: Camp de futbol del Complex Esportiu municipal. Organitza: C.F. la Sénia18.00 h  Cercavila de la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca recollint els nous músics.18.00 h  Obertura de l’exposició d’aquarel·les de Jordi Verdés, a la planta baixa de l’Espai Jove. Es podrà visitar, de 18 a 21 h durant totes les Festes.18.30 h  Presentació dels poemaris “Dimonis de mitjanit”, d'Emili Gil, i “Arquitectures”, de Xavier Martín. Amb la participació dels autors i de la poeta Carmen Borja, l'activista cultural Carles Molins i la ballarina professional Montserrat Iranzo. Lloc: Bar Lo Centro19.30 h  Cercavila de gaita i tabal de Joventuts Unides. (A les 21.30 h acompanyaran a la pregonera fins al Centre Marcel·lí Domingo)22.00 h  Sortida de la comitiva oficial del Pregó des del Centre Marcel·lí…