caeuenfrgldeitptrorues

REGIDORA-PSC

Vocal de les Comissions Informatives d'Ensenyament, Personal, Ocupació, Serveis Municipals, Festes Majors, Agricultura i Ramaderia, Comerç, Indústria i Empresa, Esports, Urbanisme, Mitjans de Comunicació, Turisme, Joventut, Infància, Festes Populars, Cultura, Medi Ambient, Hisenda i Governació. 

DADES PERSONALS.

Nascuda a la Sénia l'any 1967.  Casada i amb dues filles.

Compta amb el Grau Superior en Secretariat i amb el Grau Superior en Riscos Laborals. 

DADES DE CONTACTE

Mail:

REGIDOR - Alternativa Senienca

Vocal de les Comissions informatives de Serveis Municipals, Festes Majors,  Argicultura i Ramaderia, Esports, Urbanisme, Mitjans de Comunicació,  Festes Populars,  Cultura i Medi Ambient.

DADES PERSONALS.

Nascut a la Sénia l'any 1970.

DADES DE CONTACTE

Mail: 

 

REGIDOR- Alternativa Senienca

Vocal de les Comissions informatives d'Ensenyament, Personal, Ocupació, Comerç, Indústria i Empresa, Turisme, Joventut, Infància, Hisenda i Governació. 

DADES PERSONALS.

Nascut el 3 de desembre de 1973. De la Sénia. Casat i pare d’un fill.

Diplomat en Ciències Empresarials. Actualment cursa un Grau en Comunicació i treballa al departament comtable i financer de l'empresa Cartonfast S.A.

DADES DE CONTACTE

Mail: 

 

REGIDORA- La Sénia Sí Acord Municipal 

Vocal de les Comissions informatives d'Ensenyament, Festes Majors, Mitjans de Comunicació, Joventut, Infància, Festes Populars, Cultura i Hisenda.

DADES PERSONALS.

Senienca nascuda l'any 1974. Casada i mare. Lligada des de ben jove al món de l'associacionisme. 

Va cursar la diplomatura de magisteri d'Educació Especial a la Universitat Rovira i Virgili, i la diplomatura de logopèdia a la Universitat Ramon Llull. A més, és membre de l'Escola de Psicoanàlisi dels Fòrums del Camp Lacnià, on es forma com psicoanalista. 

Actualment compagina el treball de mestra de Primària a l'escola pública i el de logopeda i psicoanalista al Centre Pigall d'Orientació i Aprenentatge. 

DADES DE CONTACTE

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

XARXES SOCIALS.

Facebook: Susanna Querol Gavaldà

 

REGIDORA D'HISENDA
Futur per la Sénia
4a tinenta d'Alcaldia
Presidenta de la Comissió informativa d'Hisenda.

 

 


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretària Hisenda: Elena Ferré
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 227
 
 

ALCALDE DE LA SÉNIA
Futur per la Sénia
Regidor de Governació.
President de la Comissió informativa de Governació.

DADES PERSONALS.

Senienc nascut l'any 1957. Es va formar com a Oficial de la Marina Mercant, en mando per exercir com a Capità en vaixells mercants de fins a 1.600 GT, i limitat per exercir com a Oficial. 

Professionalment va exercir coma 1r Oficial i Capità en diferents vaixells de la "Corporació Marítima Boluda", des de 2009. En àrees com Amèrica del sud i Carib, Mar de la Mediterrània, Nord d'Àfrica i Canàries. A més, entre 1968 i 2006 va ser directiu d'empreses familiars del Grup Bellaubi, a La Sénia.

DADES DE CONTACTE

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

XARXES SOCIALS.

Facebook: JR Bellaubi

Instagram: bellaubi


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretària Governació: Laia Ferreres 
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió 233
 
Secretària Alcaldia: Alba Paredes
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió 228
 

eBando

24 Agost 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Matí diumenge 25 - Festes Majors la Sénia 2019:
  12:00 h   Inflables per als més menuts al Parc Municipal.13.30 h   Ball de Vermut al Parc Municipal. 17.00 h   Concentració de les carrosses al passeig de la Clotada per ordenar-se i recollir el confeti (*per a participar en la Desfilada Fi de Festa serà necessari fer inscripció prèvia a l’Ajuntament)
 • Tarda dissabte 24 "Dia de sant Bartomeu" - Festes Majors la Sénia 2019:
  18.00 h Corregudes de Cavalls “Festa tradicional declarada d’interès comarcal” amb Grans Premis de Pura Sang Anglesos. Lloc: Hipòdrom del Pla de RoquilloTrofeus per a la categoria de genets locals donats per XARXA ESPORTS.Premis per a la categoria Junior donats en forma de vals de compra per FECOSE. Es podrà apostar al lloc web: cavalls.visitalasenia.comEn acabar: Tradicionals "Corregudes de Burros" amb acompanyament de gaita i tabal de Joventuts Unides.19.30 h Ballada popular de sardanes amb la COBLA LA PRINCIPAL DE SANT CARLES. Lloc: Plaça Major. A la mitja part repartiment de “pa en vi i sucre”. Col·labora: Contrapunt Senienc i Bodega Vallespí de Gandesa20.00 h Concert de l’Orquestra TANGARA al Parc Municipal. Patrocina: CONSTRUCCIONS SEGURA BONET21:30 h CORREFOC amb la Colla de Diables i Tambors LO GOLAFRE de Remolins. A partir de les 20 h el drac estarà exposat davant l’Ajuntament. Recorregut: Sortida des de l’Ajuntament pel C/ Tarragona (sense foc).…
 • Matí dissabte 24 "Dia de sant Bartomeu" - Festes Majors la Sénia 2019:
  11.00 h   Activitat per a totes les edats: “AQUESTES FESTES LLENÇA’T...” per les llançadores d’aigua que trobareu als carrers Felip II i Castelló (fins les 14.00 h)12.00 h   Vermut Electrònic amb Dj’s. Barra a preus populars i racions de paella. Lloc: c/ Madrid. Organitza: Associació Joves Seniencs12.00 h   Cercavila de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca.12.00 h   Missa en honor del Patró Sant Bartomeu (cantada per la Coral de Joventuts Unides) 12.45 h   Sortida tradicional de missa de gaita i tabal a càrrec de Joventuts Unides. Processó amb pas processional i acompanyament de l’Agrupació Musical Senienca. En acabar la processó Ball de la Jota Senienca, a càrrec de l’Associació Casa Andalucía de la Sénia, a la Plaça Major.
 • Programació Canal 21
  DIVENDRES22.30 concert bandaDISSABTE08.00 cant coral09.54 pubilles12.12 espectacle equestre12.29 bou embolat12.46 cursa ciclista15.24 poble vei15.55 concert banda18.37 espectacle equestre18.54 cursa cavalls19.37 bou embolat22.37 pubillesDIUMENGE09.00 poble vei12.10 espectacle equestre12.27 poble vei15.23 pubilles17.06 cavalls18.43 pintura rapida19.08 dona senienca22.17 pubillesDILLUNS09.00 poble veí12.08 espectacle equestre
 • Tarda divendres 23 - Festes Majors la Sénia 2019:
  18.00h   Bous a la plaça del Clot de Pedrenya (Ramaderia GERMANS PRINCEP de Camarles), amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical Senienca i Batucada Batuk'AMS. Col·labora EVOBAC19.00 h   XX Cursa Urbana i XV Memorial Josep Martí Gisbert. (Inscripcions el mateix dia a les 17:30 fins les 18:30). Col·labora Restaurant Europa de Fredes. Lloc: Plaça Major    -Menudets (masculí i femení) 19.00 h    -Pre-Benjamí (masculí i femení) 19.10 h    -Benjamí (masculí i femení) 19.20 h    -Aleví(masculí i femení) 19.30 h    -Infantil (masculí i femení) 19.40 h    -Categoria Absoluta (masculí i femení) 19.50 h20.00 h   Concert de l’Orquestra QUINTA NOTA. Patrocina RESTAURANT JUSEPS – BAR LA PISTA20.30 h   Bou capllaçat (Ramaderia GERMANS PRÍNCEP de Camarles). Itinerari: pl. de bous, c/ Aragó, c/ Papa Luna, c/ Osca, pl. Amèrica, c/ Saragossa, c/ Parc, pl. Cristòfol Colom, c/ Tarragona, c/ Sant Carles, av. Generalitat, pg. Clotada, c/…