caeuenfrgldeitptrorues

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté en fase d’ALERTA per ONADA DE CALOR el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya.

Podeu consultat tots els consells AQUÍ

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Pepita Bonet Homedes de 96 anys d'edat,  veïna de La Sénia, de la plaça Dos de MaigL'acte de l'enterrament serà el dia 11 a les 17:00h. a la església  . Està al Tanatori.  
 • Joventuts Unides informa:
  Audició d'alumnes d'instrument de l'escola de música de Joventuts Unides.  Dia: 10 de Novembre. Hora: 20.00 h Lloc: Escola de música de Joventuts Unides.
 • Desembre Cultural La Sénia 2018
  Desembre Cultural a la SéniaUs podeu descarregar el programa d'activitats des d'AQUÍ
 • Escola Jaume I informa:
  Recollida de joguetsNines, contes, trencaclosques, cuinetes, cotxes, pilotes, etc. Porta-ho a l'escola abans del divendres dia 14 de desembre. Aquestes seran posades en paradetes solidàries als mercats de la Sénia el dissabte dia 15.
 • La Policia Local informa:
  TALLS DE LA CARRETERA DES DE L'ENCREUAMENT DEL BOIXAR-BALLESTAR-LA POBLA DE BENIFASSÀ FINS EL BOIXAR, BALLESTAR I LA POBLA DE BENIFASSÀTallada de les 8.00 h a les 19.00 h, els dies 10 i 11 de desembre, CV-107 encreuament El Boixar-Ballestar fins a La Pobla de Benifassà.Tallada de les 8.00 h a les 19.00 h els dies  11 i 12  de desembre, CV-105 encreuament Boixar-Ballestar fins al Boixar.No es podrà circular perquè estaran asfaltant.Disculpeu les molèsties.