caeuenfrgldeitptrorues

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Club de Birles la Sénia informa:
  Lliga Local Infantil Dia: 15 de desembre. Hora: 10.30 h Lloc: Complex Esportiu Municipal del c/ Domenges.
 • Joventuts Unides informa:
  Joventuts unides amb la Marató. Audició del Conjunt Instrumental Avançat de l'escola de música de Joventuts Unides i xerrada sobre el tema de La Marató, a càrrec del Dr. Joaquín Martí. Durant l'acte es podran fer donatius per col·laborar amb la Marató de TV3 Dia: 14 de desembre. Hora: 19,30 h Lloc: Sala Central del Centre Marcel·li Domingo.
 • La Policia Local informa:
  TALLS DE LA CARRETERA CV105 DES DEL TEULATI FINS A L'ENCREUAMENT DE FREDESTallada la carretera CV105 des del Teulati fins a l'encreuament de fredes els dies 17 i 18 de desembre de 08 h a 14 h i de 15 h 18 h i el dia 19 de desembre de les 8 h a les 18 h .No es podrà circular perquè estaran asfaltant.Disculpeu les molèsties.
 • L'institut la Sénia informa:
  Festival de Nadal dels alumnes de 2n de l'ESO amb actuacions instrumentals, de ball i cant, per a ajudar a finançar-se el viatge a la neu. Dia: 15 de desembre Hora: 17 h Lugar: Casa de Cultura
 • Contacontes:
  Contacontes il·lustrat amb Gentada/Mogollón de Miguel Bustos, per a totes les edats.Dia: 14 de desembreHora: 17.30 hLloc: Sala Infantil de la Biblioteca municipal Pere de Montcada