caeuenfrgldeitptrorues

Avui, 21 de setembre tanca les seves portes la Fira Hàbitat, que ha tingut lloc al recinte firal de València des d’aquest dimarts. D’entre de les més de 400 firmes i marques de la indústria del moble, han participat 7 empreses senienques (Emede, Muebles Garcia Sabaté, Mobenia, Mobles Mesegué, VIVE, Tegar Mobel i Tobisa) amb l’objectiu de donar a conèixer el seu producte de qualitat i les noves tendències del sector.

Així mateix, ahir es van desplaçar a la Fira l’alcalde del municipi, Joan Moisés i la regidora d’Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Tobias, acompanyats per l’AODL de l’ajuntament, Mª Carme Gonzalez, per tal de donar suport i conèixer de primera mà les sensacions dels empresaris, que van ser molt positives, fet que demostra la clara recuperació dins del sector.

Regidoria d'Empresa, Ocupació i Comerç

Des de la Regidoria d'Empresa, Ocupació i Comerç us informem que ja ha sortit la convocatòria dels ajuts leader per al foment de la diversificació econòmica de les zones rurals. Teniu fins al 17 d'octubre per fer les sol·licituds.

L’objectiu d’aquests ajuts és el foment d’inversions que generin activitat econòmica mitjançant accions adreçades a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, a establir polítiques específiques per als joves del món rural, a promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals, i a estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Teniu tota la informació més detallada AQUÍ.

 

Ajuts per als petits comerços per reforma i nova creació i per a empreses que van a fires 2018.

Podeu consultar els ajuts Aqui

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

20 Juny 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Camp d'Aviació de la Sénia informa:
  Canal 21 emetrà un reportatge sobre el camp d'aviació i del centre d'aviació històrica.DIA: 20 de junyHORA: 21h
 • Escola de Música de la Sénia i Agrupació Musical Senienca
  Audicions de final de curs de l’Escola de Música de la Sénia. Grups de CambraDIA: 20 de junyHORA: 20hLLOC: Auditori del Centre Obrer
 • Joventuts Unides informa:
  Audició d’alumnes d’instrument de l’Escola de Música de Joventuts UnidesDIA: 20 de junyHORA: 20:30hLLOC: Escola de Música de Joventuts Unides
 • Contacontes del dia 20
  Contacontes del dia 20 a càrrec de les famílies: "Arraïllades" un conte per salvar les oliveres monumentals. DIA: 20 de junyHORA: 17.15h LLOC: Sala infantil de la Biblioteca Pere de Montcada
 • La comunitat de regants informa:
  Degut a les obres de la carrerera de Rossell (t-1059), es  tallara l'aigua de la séquia del Notari (tram des del pont vell de les cases fins al Malpas) per realitzar el creuament de la carretera del 25 de juny al 29 de juny (ambdós inclosos).