caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia organitza la campanya "Rasca i guanya", amb la intenció de fomentar les compres als establiments del municipi senienc.

Les butlletes es repartiran per les compres realitzades als establiments participants, sota el criteri de cada propietari (l'Ajuntament de la Sénia no es fa responsable del criteri establert per cada local a l'hora de fer el repartiment)

Els establiments participants repartiran butlletes fins esgotar existències (o bé fins el dia 31/03/2021, data en què finalitzarà la campanya)

L'import de la butlleta es podrà bescanviar fins el dia 30/04/2021 (a partir d'aquesta data, les butlletes quedaran invalidades)

Es permet sumar l'import de diverses butlletes per a una mateixa compra. Així mateix, les butlletes no es podran dividir per dur a terme diverses compres en comerços diferents, és a dir, una butlleta s'haurà de gastar íntegrament a un mateix comerç.

Totes les butlletes hauran d’estar segellades per l'establiment que les reparteix, si no, no seran admeses per l'establiment que les hagi de rebre.

Els establiments participants no admetran butlletes que estiguin deteriorades, de les quals no es pugui comprovar la seva originalitat o la quantitat econòmica premiada.

A continuació, es detallen els establiments de la Sénia que participen a la campanya:

Des de la Regidoria de Comerç, Indústria i Empresa, us informem de la campanya que es portarà a terme el proper mes de gener fins al 31 de març de 2021, amb la intenció de de fomentar les compres als comerços locals del municipi i dinamitzar tot el comerç en general.

Els comerços interessats en participar trobareu les bases de la campanya AQUÍ. Teniu temps de comunicar-nos-ho fins divendres dia 8 de gener de 2021.

eBando

25 Gener 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Reactivem el servei de recollida de mobles i voluminosos
  Últim dijous (no festiu) del mes.PRÒXIM SERVEI - dijous 28 de gener de 2021S'ha d'apuntar a l'Ajuntament fins 48 hores abans (26/01/2021)Preu del servei: 20 € per recollida.
 • Lo Senienc a la venda:
  Us informem que ja podeu trobar a la venda la revista "Lo Senienc", corresponent al mes de desembre de 2020.La trobareu als punts de venda habituals (Casa Gumer, InforSénia i Estanc)
 • Arranjament de camins:
  Del 25 al 29 de gener, es farà l'arranjament amb aglomerat asfàltic en calent de diversos camins agricoles de titularitat municipal, concretament:- Escarps- Barranc del Cònsul- Mas de Lluneta- Dels Cabanils (de la carretera del Mas de Barberans cap a la muntanya)No es podrà passar mentre es facin els treballs. Al finalitzar-los, es donarà pas immediatament.Aquesta és una actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona (Fenòmens meteorològics extrems dels aiguats del 2018)
 • L'Ajuntament informa:
  El Departament de Salut confirma 4 nous positius a la Sénia.Recordeu:Rentat de mans.Distància de seguretat.Mascareta.Evitar aglomeracions.Reduir la interacció social.Reduir la mobilitat.Protegir els grups de risc.Ventilar espaisAixí mateix us recordem que cal complir el confinament nocturn (de 22h a 06h) i el confinament municipal (està prohibit sortir del poble si no és per causa justificada).En cas de positiu per covid-19 o contacte estret amb positius, guardeu la corresponent quarentena.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • Vine a donar sang:
  Avui és un dia magnific per ajudar a salvar vides! Vine a la Casa de Cultura de la Sénia i #DonaSang!T’esperem de 9.30h a 13.30h! El teu petit acte és esperança!Reserva per donar sang: donarsang.gencat.cat/apuntatReserva per donar plasma: donarsang.gencat.cat/plasmaDescarrega't el qüestionari i porta'l emplenat: donarsang.gencat.cat/formulari