caeuenfrgldeitptrorues

S'han executat les obres de corresponents al projecte de CONSERVACIÓ D'HÀBITATS I ESPÈCIES, APORTACIÓ DE CABAL ECOLÒGIC I ORDENACIÓ D'ACCESSOS EN DOS TRAMS DEL RIU SÉNIA AL T.M. DE LA SÉNIA (MONTSIÀ-TARRAGONA). Les actuacions s'han portat a terme en 2 trams:

S'ha realitzat una actuació de millora de camins consistent en l'extensió d'una capa d'aglomerat asfàltic en calent de 4 centímetres de gruix en dos trams del camí de l'hipòdrom municipal. En total s'ha actuat en 750 metres en una amplada de 5 metres. També s'han realitzat els entroncaments als camins existents.

L'import d'aquesta actuació ascendeix a 28.476,66 Euros (IVA inclòs). Aquesta actuació està subvencionada pel Consell Comarcal del Montsià en 16.976,66 Euros.

Subcategories

Ajuts 2017 - Empresa i Comerç

Descarrega't tota la informació des d'AQUÍ

 

 

eBando

17 Juny 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Casa de Andalucia informa:
  Romería del Rocío, concentración de romeros, misa Rociera, comida, actuaciones y música. DIA: 16 de junyHORA: 11h LLOC: Parc Municipal (la pista)
 • Contrapunt senienc informa:
  Ballada de sardanesDIA: 16 de junyHORA: 11hLLOC: Pati del Marcel·lí Domingo
 • Unió Ciclista la Sénia informa:
  Sortida cicloturista. Itinerari: Traiguera - St.Jordi - Càlig - Peníscola - Benicarló (esmorzar) - Vinaròs - Camí Carretes - golf - St.Rafel. Distància: 88km DIA: 16 de junyHORA: 8h LLOC de sortida: Gasolinera
 • Casa de Andalucia informa:
  Festa Rociera 2019DIA: 16 de junyHORA: 11hLLOC: Parc Municipal
 • AUTOBÚS Els Valentins
  Des de les regidories de joventut de la Sénia i Ulldecona s'ha fet una acció conjunta per posar servei d'autobús des d'aquestes localitats fins Els Valentins el cap de setmana de les festes d'aquest barri.