Joventuts Unides culmina el 50è aniversari amb un gran concert amb més de 200 participants

 

L’entitat farà un recorregut musical pels seus 50 anys d’història el dia 30 de desembre a les 19.30h a la Casa de Cultura de La Sénia

Com a cloenda del 50è aniversari, l’entitat musical Joventuts Unides realitzarà un concert el dia 30 de desembre a La Sénia per al qual ha convidat a participar els antics alumnes, cantaires i d’altres membres que han format part d’aquesta història de cinc dècades de música, aprenentatges, valors i cultura.

Amb la gran resposta dels actuals i antics alumnes i cantaires, el concert comptarà amb la participació de més de 200 músics, que interpretaran peces musicals que han format part de la història de l’entitat, com són les cantates L’Ocell Daurat, de Frederic Mompou; Tirant lo Blanc, d’Antoni Ros-Marbà; Ratapasteres, de Josep Ollé; o la banda sonora de la pel·lícula The Mission, d’Ennio Morricone, entre d’altres.

Aquest concert de retrobament acabarà amb un sopar de gala al restaurant l’Antic Molí que aplegarà 260 persones que han volgut compartir aquesta gran celebració de la música i la cultura de les nostres terres.

Joventuts Unides és una entitat musical formada al 1966 que aplega una escola de música reconeguda pel Departament d'Ensenyament, amb les formacions vocals i instrumentals que se'n deriven (Corals Infantils de petits, mitjans i grans, i Conjunts Instrumentals); aplega també un Cor Jove i una Coral Polifònica, com també el Grup Dolçainer, que manté viva la música tradicional i local. Al llarg de la seua història, ha tingut una presència constant --i creiem que prou destacada-- en el territori.

Per celebrar el seu 50è, durant l’any s’han realitzat nombroses activitats, entre les quals cal destacar la interpretació de la cantata Transatlàntida, de Baltasar Bibiloni i Miquel Desclot, en el marc de la cloenda del curs al mes de juny; la celebració d’una sendera de concerts de La Sénia a Montserrat en 8 etapes, al mes d’agost; o l’organització de la XXXV Trobada d’Animadors de Cant per a la Litúrgia, al mes d’octubre.

Més informació a:

www.enclaudesolfa.blogspot.com

www.facebook.com/entitat.joventutsunides