caeuenfrgldeitptrorues

Joventuts Unides culmina el 50è aniversari amb un gran concert amb més de 200 participants

 

L’entitat farà un recorregut musical pels seus 50 anys d’història el dia 30 de desembre a les 19.30h a la Casa de Cultura de La Sénia

Com a cloenda del 50è aniversari, l’entitat musical Joventuts Unides realitzarà un concert el dia 30 de desembre a La Sénia per al qual ha convidat a participar els antics alumnes, cantaires i d’altres membres que han format part d’aquesta història de cinc dècades de música, aprenentatges, valors i cultura.

Amb la gran resposta dels actuals i antics alumnes i cantaires, el concert comptarà amb la participació de més de 200 músics, que interpretaran peces musicals que han format part de la història de l’entitat, com són les cantates L’Ocell Daurat, de Frederic Mompou; Tirant lo Blanc, d’Antoni Ros-Marbà; Ratapasteres, de Josep Ollé; o la banda sonora de la pel·lícula The Mission, d’Ennio Morricone, entre d’altres.

Aquest concert de retrobament acabarà amb un sopar de gala al restaurant l’Antic Molí que aplegarà 260 persones que han volgut compartir aquesta gran celebració de la música i la cultura de les nostres terres.

Joventuts Unides és una entitat musical formada al 1966 que aplega una escola de música reconeguda pel Departament d'Ensenyament, amb les formacions vocals i instrumentals que se'n deriven (Corals Infantils de petits, mitjans i grans, i Conjunts Instrumentals); aplega també un Cor Jove i una Coral Polifònica, com també el Grup Dolçainer, que manté viva la música tradicional i local. Al llarg de la seua història, ha tingut una presència constant --i creiem que prou destacada-- en el territori.

Per celebrar el seu 50è, durant l’any s’han realitzat nombroses activitats, entre les quals cal destacar la interpretació de la cantata Transatlàntida, de Baltasar Bibiloni i Miquel Desclot, en el marc de la cloenda del curs al mes de juny; la celebració d’una sendera de concerts de La Sénia a Montserrat en 8 etapes, al mes d’agost; o l’organització de la XXXV Trobada d’Animadors de Cant per a la Litúrgia, al mes d’octubre.

Més informació a:

www.enclaudesolfa.blogspot.com

www.facebook.com/entitat.joventutsunides

eBando

07 Agost 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Farmàcia de guàrdia:
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la de Marcoval del carrer Tarragona, 27 (veure mapa)
 • Actes alternatius a les Festes Majors de la Sénia
  Degut a la suspensió de les Festes Majors, des de l'Ajuntament i amb col·laboració de les entitats locals, s'ha cregut convenient promoure una sèrie d'actes alternatius amb la intenció d'amenitzar aquests dies tan significatius per als seniencs i senienques.Tots els actes que a continuació es detallen, estaran sotmesos a la normativa actual i baix un control estricte de les mesures de seguretat i higiene: control d'aforament, control de temperatura corporal, neteja de mans, distanciament entre persones, etc. Tot controlat per diversos agents cívics coordinats amb la policia local.Així mateix, l'aforament als actes serà limitat i es requerirà d'entrada o inscripció prèvia, per això és necessari que llegiu detingudament el detall de cada acte.TOTS ELS ACTES SÓN GRATUÏTS*ACTES QUE REQUEREIXEN D’ENTRADA PRÈVIA: Les entrades es repartiran de forma presencial els dies 13, 14, 17, 18, 19 i 20 d'agost, en horari de 9.00 h a 14.00 h al vestíbul de la Casa de Cultura.Les…
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort  el Sr. Joaquín Marcoval Vidal "Lo Cartxoler"  de 91 anys d'edat.  Veí de La Sénia, del carrer del Parc,L'acte de l'enterrament serà el dia 7 a les 18:00h. a l'església. està al tanatori.Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'acces al tanatori a 10 persones persala, mantenint les distàncies de seguretat, així com es procurarà respectar l'aforament de la església. La família agraeix la comprensió.
 • La regidoria de Comerç informa:
  GREMI DE PERRUQUERIES I ESTÈTIQUES DE LA SÉNIALes perruqueries i estètiques de la Sénia volem comunicar que continuem adaptant-nos a la nova normalitat. Per això:- Cal seguir demanant cita prèvia de forma telefònica.- És obligatori l'ús de mascareta a les nostres instal·lacions.- I cal que compliu amb les mesures higienicosanitàries indicades.Recordeu que us volem atendre en les millors condicions i protecció, pel que continuarem treballant a porta tancada. No atendrem ningú que no hagi demanat cita prèvia telefònica, amb la intenció de vetllar per la salut de tothom.Us deixem els nostres contactes:*PERRUQUERIA ABELLA: 680 115 775 / 676 508 769*OXIGEN PERRUQUERIA I ESTÈTICA: 635 961 400*TOT IMATGE I BARBERIA BORJA: 637 700 676*ESTÈTICA I PERRUQUERIA JOSE I MARI: 678 769 304*JOQUER PERRUQUERIA: 639 408 630 (Josep)*PERRUQUERIA PENTINA'M: 646 481 972*PERRUQUERIA RETOC'S: 620 017 270*PERRUQUERIA YOLANDA: 652 795 528*PERRUQUERIA MIRÓ: 690 605 426*LA PELU DE NEUS: 655 148…
 • La Regidoria de Comerç, Indústria i Empresa informa:
  Programa d'Ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomesEl dia 30 de juliol es va publicar al DOGC la convocatòria 2020 per al Programa Ajuts extraordinaris per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)RESOLUCIÓ TSF/1858/2020, de 15 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria d'ajuts extraordinaris, per a l'any 2020, per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES) https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8189/1807266.pdfEntitats beneficiàries:Ser persona treballadora autònoma o microempresa que ocupi fins a 10 persones treballadores i tingui un volum de negoci anual o bé amb un balanç general anual que no superi els 2 milions d'euros, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.S'inclouen les societats mercantils, les societats cooperatives, les societats laborals,…