caeuenfrgldeitptrorues

eBando

21 abril 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • L'Ajuntament informa:
  El departament de Salut ha confirmat 1 positiu per Covid a la Sénia. Cal extremar les precaucions i seguir totes les normes per tal d’evitar el contagi.Rentat de mans. Distància de seguretat.Mascareta. Evitar aglomeracions.Reduir la interacció social.Reduir la mobilitat. Protegir els grups de risc.Ventilar espaisCal complir el confinament Comarcal i el confinament nocturn (de 22h a 06h). En cas de positiu per covid-19 o contacte estret amb positius, guardeu la corresponent quarentena.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • Ajuts al lloguer per a persones majors de 65 anys:
  L’Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal del Montsià informa que es poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer per a les persones majors de 65 anys.Persones destinatàries: Persones físiques que, durant aquest any natural, tinguin 65 anys o més, i siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.Termini: El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 08/03/2021 i finalitza el 30/04/2021.Documentació: NIF/NIE de la unitat de convivència, contracte de lloguer vigent, i rebuts de lloguer de l’any 2021.Per presentar la sol·licitud podeu:- Sol·licitar-ho telemàticament a l’enllaç Subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans.- Sol·licitar cita prèvia a l’enllaç cita prèvia.
 • Oferta de treball - Monitors/es de lleure Espavil 2021
  Què oferim? Contracte a jornada completa/parcial 1 mes i mig, amb la possibilitat d’ampliar-lo 15 dies més.Activitat: Casal d’estiu Espavil 2021 del 28 de juny al 6 d’agost (i del 30 d’agost al 10 de setembre, segons demanda)Requisits i documentació a presentar: -    Currículum vitae-    DNI-    Carnet de Monitoratge de Lleure Infantil i Juvenil -    Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual-    Mèrits: experiència, cursos, jornades, etc. relacionades amb el lloc de treball (caldrà  justificar-ho documentalment)On presento la sol·licitud? A la seu electrònica de l’Ajuntament o, presencialment, al PAC - Punt d’Atenció a la Ciutadania (Passeig de la Clotada, 7), emplenant el formulari d’instància amb la documentació requerida.Fins quan? El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de maig de 2021.
 • Serveis Socials informa: CITA PRÈVIA
  Recordem que per sol·licitar cita prèvia al departament de Serveis Socials, podeu trucar al 977 099 406 o al 630 779 815 de 9 a 14 hores.Moltes gràcies.
 • La regidoria d'Esports informa:
  Curs "Socorrisme en instal·lacions esportives"- Inici: maig 2021- Horari: de dilluns a divendres de 15 h a 20 h- Curs gratuïtroyalformacio.comPer a més informació podeu contactar amb Royal Escola de Formació: info@royalformació.com / 977 784 220