caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia ha firmat el conveni amb la Diputació de Tarragona per a la implementació del programa Xarxa de calor de proximitat. El municipi de la Sénia és un dels 9 municipis, de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, que implementaran aquest projecte com a prova pilot, l’escalfament dels edificis municipals amb biomassa forestal serà una realitat el 2020.

La xarxa estarà composada per una caldera central alimentada amb biomassa forestal (estella) que cobrirà les necessitats tèrmiques de calefacció i aigua calenta sanitària mitjançant un entramat de canonades d’aigua calenta, dels equipaments municipals de manera simultània. Concretament s’instal·laran dos calderes de biomassa al Complex Educatiu i una xarxa de distribució de calor que transcorrerà per l’interior del pati de l’Escola Jaume I i carrer d’Alcover Moll, proveirà a l’Escola d’aigua calenta per a calefacció, a la Llar d’Infants, al Menjador i al Centre de Rehabilitació.

 

D’esquerra a dreta, la secretaria general de la Diputació Pilar Sanchez, l’alcalde de la Sénia Joan Moisés, el president de la Diputació Josep Poblet, el vicepresident de la Diputació Quim Nin i la diputada de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria i Territori.

 

D’esquerra a dreta, la secretaria general de la Diputació Pilar Sanchez, l’alcalde de la Sénia Joan Moisés, el president de la Diputació Josep Poblet, el vicepresident de la Diputació Quim Nin i la diputada de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria i Territori.

 

D’esquerra a dreta fila superior, l’alcalde d’Alcover Robert Figueras, l’alcalde de la Sénia Joan Moisés, l’alcalde de Gandesa Carles Luz, l’alcalde de la Fatarella Francisco Blanch, l’alcalde de Tivissa.

Fila inferior, l’alcalde de Rasquera Josep Gonzalez, l’alcalde de Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant Alfons Garcia, l’alcaldessa del Montmell Imma Costa, el president de la Diputació Josep Poblet, el vicepresident de la Diputació Quim Nin.

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Silverio Simó Ferré  de 83 anys d'edat espòs de Àngels "la parreta" Veí de La Sénia, del Passeig de la Clotada, L'acte de l'enterrament serà el dia 20 a les 17h.  a la església.  Està al Tanatori.
 • La Parròquia Sant Bartomeu informa:
  Processó del Sant Enterrament amb la participació de la Banda de Música de l'Agrupació Musical Senienca.Dia: Divendres Sant (19 d'abril) 22:00 Processó del Sant Enterrament
 • Unió Ciclista la Sénia informa:
  Sortida Cicloturista. Mas de Barberans - Roquetes - Xerta - Prat de Comte - Arnés - Vall - de - Roures - Penya - roja - Herbés - Castell de Cabres - Fredes. 169 km  Dia: 20 d'abril Hora: 07.30 h Sortida: Gasolinera
 • Farmàcia de guàrdia:
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la d'Escuder del carrer Ramón y Cajal, 20 (veure mapa)
 • Parc de la Manjoia
  Parc de la Manjoia Dia: Dijous 18 d'abril Horari: de 16 h a 18 h Lloc: Pavelló municipal Entrada gratuïta