caeuenfrgldeitptrorues

El 4 de desembre, a les 11 h, al Museu del Mar de Sant Carles de la Ràpita es presentaran públicament els primers Marketplace de Catalunya, concretament de les poblacions de La Sénia, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita. Aquestes poblacions podran vendre tot tipus de productes a tota Catalunya de manera online, fins i tot peix, marisc i embotits gràcies al transport en fresc d’aquests tipus de productes.

Aquest projecte és pioner a Catalunya i neix amb l’objectiu d’oferir alternatives a altres plataformes de venda online, com Amazon, amb la particularitat de desenvolupar-se des del mateix territori i des de les seves associacions de comerç. El projecte ha estat desenvolupat per l'empresa de màrqueting i publicitat Pymeralia amb el suport dels Departament d'Empresa i Coneixement del Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda  de Catalunya.

L'acte de presentació constarà d'una roda de premsa en la qual participaran representants de les tres poblacions participants, l'empresa desenvolupadora i representants del Departament d'Empresa i Coneixement del Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda  de Catalunya. Concretament els participants seran:

 • Jordi Zaragoza: CEO de Pymeralia, Consultora Tecnològica dels Marketplaces
 • Sra. Mercè Miralles: Directora dels Serveis Territorials d'Empresa
 • Sra. Montserrat Vilalta: Directora General Comerç de la Generalitat de Catalunya
 • Sr. Joan Moisés: Alcalde de la Sénia
 • Sr. Francisco Castro i Casanova: Regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitat de l'Ajuntament de Deltebre
 • Sr. Josep Caparròs: Alcalde de Sant Carles de la Ràpita

*També ens acompanyaran la Sra. Marta Raurell (Cap de l’àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda  de Catalunya), la Sra. Marta Sendra (Cap de Projectes de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i  Moda de Catalunya), el Sr. Ricard Chopo (Vicepresident de la Federació de comerç i turisme de Deltebre), la Sra. Araceli Michavila (Presidenta de la Federació de comerciants de la Sénia) i Sra. Natalia Guart (Presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc).
 

MOTIU

Presentació Marketplace de La Sénia, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita

DIA

4 de desembre

HORA

11h

LLOC

Museu del Mar, Carrer Bisbe Aznar, 79, 43540 Sant Carles de la Ràpita

CONTACTE

Manel Capell, Departament Comunicació - 600 683 752 / 977 40 87

 

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Pepita Bonet Homedes de 96 anys d'edat,  veïna de La Sénia, de la plaça Dos de MaigL'acte de l'enterrament serà el dia 11 a les 17:00h. a la església  . Està al Tanatori.  
 • Joventuts Unides informa:
  Audició d'alumnes d'instrument de l'escola de música de Joventuts Unides.  Dia: 10 de Novembre. Hora: 20.00 h Lloc: Escola de música de Joventuts Unides.
 • Desembre Cultural La Sénia 2018
  Desembre Cultural a la SéniaUs podeu descarregar el programa d'activitats des d'AQUÍ
 • Escola Jaume I informa:
  Recollida de joguetsNines, contes, trencaclosques, cuinetes, cotxes, pilotes, etc. Porta-ho a l'escola abans del divendres dia 14 de desembre. Aquestes seran posades en paradetes solidàries als mercats de la Sénia el dissabte dia 15.
 • La Policia Local informa:
  TALLS DE LA CARRETERA DES DE L'ENCREUAMENT DEL BOIXAR-BALLESTAR-LA POBLA DE BENIFASSÀ FINS EL BOIXAR, BALLESTAR I LA POBLA DE BENIFASSÀTallada de les 8.00 h a les 19.00 h, els dies 10 i 11 de desembre, CV-107 encreuament El Boixar-Ballestar fins a La Pobla de Benifassà.Tallada de les 8.00 h a les 19.00 h els dies  11 i 12  de desembre, CV-105 encreuament Boixar-Ballestar fins al Boixar.No es podrà circular perquè estaran asfaltant.Disculpeu les molèsties.