caeuenfrgldeitptrorues

L’Ajuntament de la Sénia ha firmat el conveni amb la Diputació de Tarragona per a la implementació del programa Xarxa de calor de proximitat. El municipi de la Sénia és un dels 9 municipis, de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, que implementaran aquest projecte com a prova pilot, l’escalfament dels edificis municipals amb biomassa forestal serà una realitat el 2020.

La xarxa estarà composada per una caldera central alimentada amb biomassa forestal (estella) que cobrirà les necessitats tèrmiques de calefacció i aigua calenta sanitària mitjançant un entramat de canonades d’aigua calenta, dels equipaments municipals de manera simultània. Concretament s’instal·laran dos calderes de biomassa al Complex Educatiu i una xarxa de distribució de calor que transcorrerà per l’interior del pati de l’Escola Jaume I i carrer d’Alcover Moll, proveirà a l’Escola d’aigua calenta per a calefacció, a la Llar d’Infants, al Menjador i al Centre de Rehabilitació.

 

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Contrapunt Senienc informa:
  Ballada de Sardanes Dia: 20 de gener Hora: 11.00 h Lloc: Centre Marcel·lí Domingo
 • Farmàcia de guàrdia:
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la de Marcoval del carrer Tarragona, 27 (veure mapa)
 • FECOSE informa:
  Rebaixes al carrer Dia: 19 de gener Hora: 10.00 h - 14.00 h Lloc: Pl. Catalunya
 • U.C. la Sénia informa:
  Sortida en bici de carretera. la Sénia-Ulldecona-Freginals-Amposta-L'Aldea-Coll de l'Alba-Tortosa-Mas de Barberans-la Sénia, 99 km. Dia: 19 de gener Hora: 8.30 h Lloc de sortida: Gasolinera. 
 • Club de Birles la Sénia informa:
  Lliga Local Infantil Dia: 19 de gener Hora: 10.30 h Lloc: Complex Esportiu Municipal del c/ Domenges.