caeuenfrgldeitptrorues

CERDANYA i PN CADÍ - MOIXERÓ
Penyes altes del Moixeró i mirador del Pla de Llet.
Activitat de la 5a Vegueria – Baix Ebre-Montsià-Terra Alta


DIES: 13 i 14 de juliol 2019

Desplaçament en vehicles propis fins a Aranser i coll de Pendís.
Pernoctació: 13 de juliol al refugi Sant Jordi.
Dissabte: A peu estació d’Aranser al mirador del Pla de la Llet. Trasllat al coll de Pendís i refugi de St. Jordi.
Diumenge: Pujada al coll del Moixeró, coll raset i penyes altes Moixeró.


https://www.refugisantjordi.com/


Despesa del viatge, estada al refugi i el menjar anirà a càrrec de cadascú. Refugi + Activitat
Preu socis entitats amb Llicencia Federativa: 38 €.
Altres membres sense Llicencia Federativa: 43 €.
INSCRIPCIONS: Fins al dia 11 de juliol.
Enviar correu-e de confirmació a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més info: 600444470
+ Suport de Centre Excursionista Refalgarí - la Sénia / AE ALCANAR

 

Canal 21 emetrà un reportatge sobre el camp d'aviació i el centre d'aviació històrica el dia 20 de juny a les 21 hores

 

eBando

19 Juliol 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Farmàcia de guàrdia:
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la de Mestre del carrer del Mig, 17 (veure mapa)
 • Campus Industrial a La Sénia
  Vols formar-te en la indústria del moble?Estàs buscant feina?Des de l’Agència de Desenvolupament del Montsià i l’Ajuntament de la Sénia s’ha organitzat la formació que necessites per treballar dins d’aquest sector empresarial consolidat. Si estàs motivat i tens ganes de començar un nou camí, aquesta és la teva oportunitat.Inscriu-te a les oficines de l’Ajuntament de la Sénia, a l’Espai Jove (C/ Pau, 2-4), al telèfon 977 71 30 00 o a l’email aodl@lasenia.cat. Tindràs l’oportunitat  de fer pràctiques reals a les empreses i de poder treballar en aquest sector. Només necessitem que ens facis arribar el teu Currículum en format electrònic alcorreu ocupacio@lasenia.cat o presentant-lo a les nostres oficines. Tens fins el 26/07/2019.   T’esperem!
 • Tall de carretera T-1050 La Sénia Rossell
  La diputació de Tarragona realitzarà el tall de la carretera T-1050 (de la Sénia a Rossell, en el tram entre la població i el pont del Riu Sénia) del dia 26 d'agost fins al 10 de setembre del 2019 (ambdós inclosos). Durant aquest tall no es permetrà el pas de vehicles ni peatons per aquesta via. Les alternatives provisionals són les que es mostren en els plànols adjunts:Vehicles tipus turisme/motos/bicicletes amb pas alternatiu mitjançant semàfors pel camí vell de les Cases del Riu.Altres tipus de vehicles s'ha de donar la volta per Sant Rafel del RiuTram: Carretera T-1050, de la Sénia a Rossell, en el tram entre la població i el pont del Riu SéniaDates: De dilluns 26-08-2019 fins a dimarts 10-09-2019Horari: 24h
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Pilar Castell Ripollés, Vidua de Enrique "Lo Calciner", de 89 anys d'edat  Veïna de La Sénia, del C/ Joan d'AustriaL'acte de l'enterrament serà el dia 19 a les 18:00h. a la església  . Està al tanatori.  
 • Jornades de l'esport
  Les excursions dels dimecres. ITINERARI: Pl. Major, camí de Pallerols, coll de Narrius, povet del Torril, camí dels Bandejats, toll dels Arenals, la Sénia.Durada: 1,5h-2h aprox.Cal portar aigua i frontal o llanternaDIA: 17 de juliolHORA: 21.00h