caeuenfrgldeitptrorues

La Regidoria de Festes i Fires recorda a tothom els actes programats per al dissabte dia 23 de juny ( Festa de Sant Joan).

 18.00 h. Jocs Tradicionals a Pl. Major, pl. Toril i C/ Sant Joan.

19.30 h. Arribada de la Flama del Canigó a l’Ajuntament i recorregut pels carrers del poble. Es donaran algunes samarretes  per als voluntaris que porten la torxa amb la Flama. Animeu-vos. Podeu venir a peu, amb bicicleta, amb moto o amb cotxe.

20.00 h. Cercavila del Grup Dolçainer amb la Flama. De l’Ajuntament a la pl. Major.

20.30 h. Encesa del peveter, lectura del missatge de la Flama 2018 i ballada de sardanes.

Tot seguit: Sopar de Sant Joan (sopar de baix braç), a la pl. Major i crema de la foguera al Clot de Pedrenya amb el ninot fet a l’escola Jaume i.

23.00 h. Revetlla popular (pl. Major), amb el Dj. JAN.

24.00 h. Xocolatada popular (pl. Major).

Us invitem a participar en les nostres festes i tradicions.

Tothom que estigue interessat en fer una foguera per a la nit de Sant Joan, dins el terme municipal de la Sénia, haurà de passar per l’ajuntament, de 08.00 h. a 14.00 h., del dilluns dia 18 fins el dijous dia 21 de juny, per a demanar la corresponent autorització.

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • L'Associació de Joves Seniencs informa:
  PassabarsDia: 16 d'agostHora: 20.00hLloc: començament al Bar Club - La SalaRecorregut (amb la xaranga Tokintash): Bar Club - La Sala, Bocateria, Punt de Trobada, The Rocko's tapes i més, bar Alex's i Mateus.6 consumicions 9 €.
 • Teatre Enxarxats:
  Teatre Enxarxats. Obra de sensibilització del perill de les xarxes socialsDia: 14 d'agostHora: 19.00hLloc: Parc Municipal
 • Enregistrament Ple:
  Ja podeu mirar l'enregistrament del Ple de data 30 de juliol aquí, al canal de youtube de l'Ajuntament.
 • L'Associació de Joves Seniencs informa:
  Torrada popular de "sobaquillo"Dia: 15 d'agostHora: 12.30hLloc: Parc MunicipalEn acabar, bingo i demostració de cocktails amb Jofre Tessier.Recorda portar-te la carn, les pinces i les graelles de casa.
 • Masterclass zumba:
  Masterclass zumba - Fit 23Dia: 13 d'agostHora: 20.30hLloc: Parc Municipal