caeuenfrgldeitptrorues

Actualment COPATE està treballant en la redacció del Pla Supramunicipal de Prevenció de Residus de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

En aquests moments l’elaboració del Pla es troba en el procés de participació ciutadana, i és per aquest motiu que us trametem el següent qüestionari perquè el contesteu i formeu part activa d’aquest. La informació recollida a través de les vostres aportacions permetran elaborar un Pla integrat amb la realitat i necessitats dels municipis.

Per contestar el qüestionari AQUÍ

eBando

21 Juliol 2019

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Centre Excursionista Refalgarí informa:
  Excursió nocturna a la Foradada. INSCRIPCIONS: Fins al dia 11 de juliol. Enviar correu-e de confirmació a: cerefalgari@gmail.com Més info: 600444470 + Suport de Centre Excursionista Refalgarí - la Sénia / AE ALCANARDia: 20 de juliolHora: 19.00 h Lloc: Sortida de l'Espai Jove.
 • Demà vine a donar sang.
  Vine a donar sang.DIA: 21 de juliolHORA: de 9:30 a 13:30LLOC: Casa Cultura
 • Unió Ciclista la Sénia informa:
  Sortida cicloturista. Itinerari: Ulldecona - Freginals - Amposta - La Carrova - Raval de Cristo (esmorzar) - Mas de Barberans. Distància: 80km.Dia: 21 de juliolHora: 8.00h Lloc: Gasolinera
 • Jornades de l'Esport
  Campionat de Birles d'adultsDIA: 20 de juliolHORA: 17.00hLLOC: Camp de birles del Complex Esportiu
 • Centre d'Estudis Seniencs - Campus Extens URV la Sénia informa:
  Obrim l'Ajuntament vell i la presó. Exposicions: "Alpargateria Godes i el calcer a la Sénia" i "Pesos i mesures dels nostres iaios". LLOC: Ajuntament vell, c/ Cardenal Cisneros, 21 (c/ Major).DIA: 20 de Juliol HORA: 18 - 20h