caeuenfrgldeitptrorues

Aquest mes de desembre s’han dut a terme les tasques de manteniment preventiu de la gespa artificial del camp de futbol municipal, necessàries perquè la gespa artificial ofereixi les millors prestacions als seus usuaris. Aquest manteniment preventiu evita que s’hagi de substituir les zones més malmeses per gespa nova i allarga la seua vida útil. Entre d’altres, els motius són els següents:

 • Higiene: per evitar problemes de salut de les usuàries.
 • Estètica: per llevar la brutícia acumulada i millorar l’aparença.
 • Seguretat: la verificació de les juntes d’unió i l’encebament de cautxú afavoreix el manteniment de l’elasticitat i la capacitat d’absorció d’impactes i ajuda a evitar lesions de les usuàries.
 • Qualitat del joc: el manteniment de la gespa ajudar a mantenir el terreny uniforme, amb la qual cosa tant el bot com el rodatge de la pilota és el mateix en qualsevol zona del camp i facilita el joc.
 • Durabilitat: sense un manteniment adequat, es produeix un desgast major i més ràpid del camp, el que significa reduir el temps útil de la superfície i implica haver-la de substituir abans.

Els treballs han consistit en la verificació de les juntes d’unió, l’encebamentde cautxú, neteja superficial del terreny de joc i de les de zones de difícil accés, descompactació i pentinat de la gespa, tractament preventiu per les herbes existents i repàs específic de les zones sensibles pel seu elevat ús i de les més desgastades pel reg.

Aquests treballs han tingut un cost de 875,50 euros + IVA.

 

eBando

25 Gener 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Reactivem el servei de recollida de mobles i voluminosos
  Últim dijous (no festiu) del mes.PRÒXIM SERVEI - dijous 28 de gener de 2021S'ha d'apuntar a l'Ajuntament fins 48 hores abans (26/01/2021)Preu del servei: 20 € per recollida.
 • Lo Senienc a la venda:
  Us informem que ja podeu trobar a la venda la revista "Lo Senienc", corresponent al mes de desembre de 2020.La trobareu als punts de venda habituals (Casa Gumer, InforSénia i Estanc)
 • Arranjament de camins:
  Del 25 al 29 de gener, es farà l'arranjament amb aglomerat asfàltic en calent de diversos camins agricoles de titularitat municipal, concretament:- Escarps- Barranc del Cònsul- Mas de Lluneta- Dels Cabanils (de la carretera del Mas de Barberans cap a la muntanya)No es podrà passar mentre es facin els treballs. Al finalitzar-los, es donarà pas immediatament.Aquesta és una actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona (Fenòmens meteorològics extrems dels aiguats del 2018)
 • L'Ajuntament informa:
  El Departament de Salut confirma 4 nous positius a la Sénia.Recordeu:Rentat de mans.Distància de seguretat.Mascareta.Evitar aglomeracions.Reduir la interacció social.Reduir la mobilitat.Protegir els grups de risc.Ventilar espaisAixí mateix us recordem que cal complir el confinament nocturn (de 22h a 06h) i el confinament municipal (està prohibit sortir del poble si no és per causa justificada).En cas de positiu per covid-19 o contacte estret amb positius, guardeu la corresponent quarentena.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • Vine a donar sang:
  Avui és un dia magnific per ajudar a salvar vides! Vine a la Casa de Cultura de la Sénia i #DonaSang!T’esperem de 9.30h a 13.30h! El teu petit acte és esperança!Reserva per donar sang: donarsang.gencat.cat/apuntatReserva per donar plasma: donarsang.gencat.cat/plasmaDescarrega't el qüestionari i porta'l emplenat: donarsang.gencat.cat/formulari