caeuenfrgldeitptrorues

El pròxim 28 de desembre, l’Ajuntament de la Sénia portarà a aprovació i debat el pressupost municipal per a l’exercici 2021 que ascendeix a la quantitat de 5.147.854,30€. Aquest pressupost vol donar resposta a les necessitats provocades per la pandèmia de la Covid-19. Es tracta d’un document basat en la necessitat sanitària, educativa i social, i basat en l’austeritat i el control de la despesa pública. L’equip de govern busca l’eficàcia en la gestió municipal per treure el màxim rendiment als actius disponibles. En aquest sentit, destaca l’increment en 147.000 euros destinats a les diferents línies d’ajuts per causes de la Covid-19, sobretot en ajudes a serveis socials, comerç, autònoms i empreses.

A més, al ple també es portarà a aprovació provisional el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, que va començar el 2005 i ara arriba a la seva finalització.

eBando

25 Gener 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Reactivem el servei de recollida de mobles i voluminosos
  Últim dijous (no festiu) del mes.PRÒXIM SERVEI - dijous 28 de gener de 2021S'ha d'apuntar a l'Ajuntament fins 48 hores abans (26/01/2021)Preu del servei: 20 € per recollida.
 • Lo Senienc a la venda:
  Us informem que ja podeu trobar a la venda la revista "Lo Senienc", corresponent al mes de desembre de 2020.La trobareu als punts de venda habituals (Casa Gumer, InforSénia i Estanc)
 • Arranjament de camins:
  Del 25 al 29 de gener, es farà l'arranjament amb aglomerat asfàltic en calent de diversos camins agricoles de titularitat municipal, concretament:- Escarps- Barranc del Cònsul- Mas de Lluneta- Dels Cabanils (de la carretera del Mas de Barberans cap a la muntanya)No es podrà passar mentre es facin els treballs. Al finalitzar-los, es donarà pas immediatament.Aquesta és una actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona (Fenòmens meteorològics extrems dels aiguats del 2018)
 • L'Ajuntament informa:
  El Departament de Salut confirma 4 nous positius a la Sénia.Recordeu:Rentat de mans.Distància de seguretat.Mascareta.Evitar aglomeracions.Reduir la interacció social.Reduir la mobilitat.Protegir els grups de risc.Ventilar espaisAixí mateix us recordem que cal complir el confinament nocturn (de 22h a 06h) i el confinament municipal (està prohibit sortir del poble si no és per causa justificada).En cas de positiu per covid-19 o contacte estret amb positius, guardeu la corresponent quarentena.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • Vine a donar sang:
  Avui és un dia magnific per ajudar a salvar vides! Vine a la Casa de Cultura de la Sénia i #DonaSang!T’esperem de 9.30h a 13.30h! El teu petit acte és esperança!Reserva per donar sang: donarsang.gencat.cat/apuntatReserva per donar plasma: donarsang.gencat.cat/plasmaDescarrega't el qüestionari i porta'l emplenat: donarsang.gencat.cat/formulari