caeuenfrgldeitptrorues
S'està portant a terme l'actuació del PROJECTE EXECUTIU DE MILLORA, CONSERVACIÓ D'HÀBITATS I ESPÈCIES I APORTACIÓ DE CABAL ECOLÒGIC I ORDENACIÓ D'ACCESSOS AL RIU SÉNIA. AL T.M. DE LA SÉNIA (MONTSIÀ-TARRAGONA). Aquesta actuació està subvencionada per part de la Generalitat de Catalunya, Departament de TErritori i Sostenibilitat. Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, amb un pressupost d'execució de 59.978,25 Euros
 
Les actuacions consisteixen en:
 • Millora de l'aportació de cabal ecològic en diferents trams del riu Sénia.
 • Recuperació ambiental de diferents trams del riu i eliminació d'espècies alòctones.
 • Recuperació i posada en valor de les antigues sèquies de la fàbrica de Calduch i del Molí la Vella per a fer itineraris d'interpretació medioambiental.
 • Recuperació de la sèquia i del baixador del molí Samarro fins al riu.

eBando

01 Desembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Horari d'hivern de la deixalleria municipal de la Sénia:
  Dates: fins al 30 d'abril de 2021Dilluns: tancat.De dimarts a divendres: matí tancat / tarda de 16 a 19 h.Dissabte: matí de 10 a 14 h / tarda de 16 a 20 h.IMPORTANT: us informem que la deixalleria municipal romandrà tancada els dies 24 i 31 de desembre de 2020.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Eduardo Corbatón Ferrer, de 88 anys d'edat  Veí de La Sénia, del Carrer Saragossa. L'acte de l'enterrament serà el dia 1 a les 12:00h al tanatori on es fara un petita cerimònia, estarà  al tanatori a partir de demà dia 1 a les 9h. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'accés a les sales a 6 persones, i al hall de 10, la família agraeïx la compressió.
 • L'Ajuntament informa:
  Confirmats 2 nous positius a la Sénia.Us recordem que cal seguir la normativa vigent:Rentat de mans Distància de seguretat Mascareta Evitar aglomeracionsReduir la interacció social Reduir la mobilitatProtegir els grups de risc Ventilar espaisAixí mateix, cal respectar les restriccions de moviment de 22h a 06h tal com decreta el toc de queda.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • La Comunitat de Regants de Rossell informa:
  La Comunitat de Regants de Rossell comunica a tots els que tinguin horts entre Sant Pere i Malany que no baixarà aigua per la Sèquia degut a les obres que es realitzaran. Es demana no manipular-la.Disculpeu les molèsties.
 • ITV - Vehicles (del 14 al 16 de desembre):
  DIES: 14, 15 i 16 de desembre de 2020LLOC: Ctra. Ulldecona, s/n*Com a mesura de prevenció de contagis i de seguretat pública és imprescindible realitzar la inscripció de forma telefònica al PAC de l'Ajuntament (977 713 000), fins divendres 11 de desembre de 2020.