caeuenfrgldeitptrorues

S’ha aprovat per part de la Direcció General d’Ecosistemens Forestals i Gestió del Medi, el Pla d’ordenació de la finca forestal de propietat municipal CUP17 de Valldebous. Aquest document tindrà una vigencia de 15 anys i marca les actuacions a realitzar dintre de la finca forestal per a poder gestionar de forma eficiente els seus recursos. Les linies Mestres són:

 • Aprofitaments silvícoles de biomassa
 • Millora de les forests existents
 • Aprofitaments ramaders de vacum
 • Aprofitaments esportius: bicicleta, senderisme, …

 

També s’han realitzat les actuacions emmarcades dintre les subvencions de gestió forestal sostenible 2020 a la finca forestal de propietat municipal de Valldebous. Aquestes han consistit en:

 • Actuacions de millora silvícola i cicles ecosistèmics, consistents en aclarides de millora en una superficie de 20 Ha. Amb un import total de 27500,79 Euros
 • Millora de la xarxa viària per a la gestió de boscos, amb l’arranjament de 1,5 kilòmetres de pistes, amb un import de 6860, 7 Euros
 • També s’ha arranjat el sender que uneix la pista de Valldebous amb el sender PR que uneix Pallerols amb Casetes Velles.

La subvenció aportada per la Generalitat de Catalunya, Conselleria d’Agriculutura, Ramaderia i Pesca, Direcció general de boscos, ha estat del 80%

Des de la reserva nacional de caça, es realitzarà una estessada per a crear Prats per a millorar les zones de pastures de la cabra hispánica.

eBando

01 Desembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Horari d'hivern de la deixalleria municipal de la Sénia:
  Dates: fins al 30 d'abril de 2021Dilluns: tancat.De dimarts a divendres: matí tancat / tarda de 16 a 19 h.Dissabte: matí de 10 a 14 h / tarda de 16 a 20 h.IMPORTANT: us informem que la deixalleria municipal romandrà tancada els dies 24 i 31 de desembre de 2020.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Eduardo Corbatón Ferrer, de 88 anys d'edat  Veí de La Sénia, del Carrer Saragossa. L'acte de l'enterrament serà el dia 1 a les 12:00h al tanatori on es fara un petita cerimònia, estarà  al tanatori a partir de demà dia 1 a les 9h. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'accés a les sales a 6 persones, i al hall de 10, la família agraeïx la compressió.
 • L'Ajuntament informa:
  Confirmats 2 nous positius a la Sénia.Us recordem que cal seguir la normativa vigent:Rentat de mans Distància de seguretat Mascareta Evitar aglomeracionsReduir la interacció social Reduir la mobilitatProtegir els grups de risc Ventilar espaisAixí mateix, cal respectar les restriccions de moviment de 22h a 06h tal com decreta el toc de queda.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • La Comunitat de Regants de Rossell informa:
  La Comunitat de Regants de Rossell comunica a tots els que tinguin horts entre Sant Pere i Malany que no baixarà aigua per la Sèquia degut a les obres que es realitzaran. Es demana no manipular-la.Disculpeu les molèsties.
 • ITV - Vehicles (del 14 al 16 de desembre):
  DIES: 14, 15 i 16 de desembre de 2020LLOC: Ctra. Ulldecona, s/n*Com a mesura de prevenció de contagis i de seguretat pública és imprescindible realitzar la inscripció de forma telefònica al PAC de l'Ajuntament (977 713 000), fins divendres 11 de desembre de 2020.