caeuenfrgldeitptrorues

Aquesta setmana s’ha realitzat la campanya “Diposita aquí el teu masclisme” que veureu en format adhesiu a  les papereres de la Sénia. Amb aquest lema, l’Institut Català de les dones lluita contra el masclisme donant visibilitat a una realitat molt activa avui en dia. L’objectiu de la campanya és “eliminar la desigualtat social que genera el masclisme aconseguint la igualtat efectiva. Així mateix, la presidenta de l’Institut Català de les Dones ha manifestat  “hem de tenir clar que ‘el contrari del masclisme no és el feminisme’, una frase que encara se sent massa cops, i campanyes com aquesta ajudaran a que se’n parli i es conegui millor el significat d’aquests dos termes que en cap cas son antònims”.

 

eBando

01 Desembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Horari d'hivern de la deixalleria municipal de la Sénia:
  Dates: fins al 30 d'abril de 2021Dilluns: tancat.De dimarts a divendres: matí tancat / tarda de 16 a 19 h.Dissabte: matí de 10 a 14 h / tarda de 16 a 20 h.IMPORTANT: us informem que la deixalleria municipal romandrà tancada els dies 24 i 31 de desembre de 2020.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Eduardo Corbatón Ferrer, de 88 anys d'edat  Veí de La Sénia, del Carrer Saragossa. L'acte de l'enterrament serà el dia 1 a les 12:00h al tanatori on es fara un petita cerimònia, estarà  al tanatori a partir de demà dia 1 a les 9h. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'accés a les sales a 6 persones, i al hall de 10, la família agraeïx la compressió.
 • L'Ajuntament informa:
  Confirmats 2 nous positius a la Sénia.Us recordem que cal seguir la normativa vigent:Rentat de mans Distància de seguretat Mascareta Evitar aglomeracionsReduir la interacció social Reduir la mobilitatProtegir els grups de risc Ventilar espaisAixí mateix, cal respectar les restriccions de moviment de 22h a 06h tal com decreta el toc de queda.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • La Comunitat de Regants de Rossell informa:
  La Comunitat de Regants de Rossell comunica a tots els que tinguin horts entre Sant Pere i Malany que no baixarà aigua per la Sèquia degut a les obres que es realitzaran. Es demana no manipular-la.Disculpeu les molèsties.
 • ITV - Vehicles (del 14 al 16 de desembre):
  DIES: 14, 15 i 16 de desembre de 2020LLOC: Ctra. Ulldecona, s/n*Com a mesura de prevenció de contagis i de seguretat pública és imprescindible realitzar la inscripció de forma telefònica al PAC de l'Ajuntament (977 713 000), fins divendres 11 de desembre de 2020.