caeuenfrgldeitptrorues

Dintre la línia de subvencions de la Gestió Forestal Sostenible 2019 (Generalitat de Catalunya), al municipi de la Sénia, s'han realitzat les següents actuacions:

 1. Arranjament corba de la pista de la Fou (al pont del Toll dels Sabaters). Aquesta actuació l'ha realitzat l'Agrupació de Defensa Forestal local (ADF) de la Sénia, ja que torna a estar operativa.
 2. Arranjament de 3,5 Kilòmetres de la pista de Valldebous. Aquesta l'ha realitzat l'Ajuntament de la Sénia, en base al nou pla d'ordenació forestal redactat. Consta de la rehabilitació de les pistes de la mitja muntanya de la finca forestal municipal.
 3. Restauració del povet de la Maçanera. Aquesta l'ha realitzat l'Ajuntament de la Sénia i inclou la restauració i posta en servei del povet de la Maçanera, per a que torni a aportar aigua per a la bassa contraincendis del mateix nom. També s'ha realitzat un nou abeurador per a la fauna salvatge i la ramaderia que pastura per la finca de Valldebous. 

El total ha suposat una inversió de 20.000 Euros que ha estat subvencionat al 100% per la Generalitat de Catalunya.

 

eBando

26 Gener 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Centre Excursionista Refalgarí informa:
  El mas del CastellàDia: diumenge, 26 de gener de 2020Hora: 08.00 h del matíSortida: Espai JoveItinerari: Molí l’Abad, Mas Cremat, Mas vell del Castellà, Mas nou del Castellà, Mas del Retó i Embassament.Dificultat: mitjanaDurada: migdia
 • ACOLAMA informa:
  Amb motiu de la Festa de Sant Antoni, disposarem d'una parada solidària en benefici dels nostres animals.Dia: diumenge, 26 de gener de 2020Horari: d'11.30 h a 13.30 hLloc: pl. Catalunya
 • Festa de Sant Antoni 2020:
  Activitats previstes:
 • Obrim l'Ajuntament vell i la presó
  Exposicions: "Alpargateria Godes i el calcer a la Sénia" i "Pesos i mesures dels nostres iaios"DIA: dissabte, 25 de gener de 2020HORA: de 17 a 19 horesLLOC: Ajuntament vell, c/ Cardenal Cisneros, 21 (nucli antic) Organitza: Centre d'Estudis Seniencs - Campus Extens URV la Sénia
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Carmen Rallo Royo, de 90 anys d'edat. Vídua de Eduardo Gisbert Estaytega. Veïna de La Sénia, L'acte de l'enterrament serà el dia 25 a les 16:30h. a la església. Estarà al tanatori el dia 25 a les 10h.