caeuenfrgldeitptrorues
L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals. De fet, l'Ajuntament ja havia aprovat al maig de 2014 el recolçament a aquests darrers casos de desnonaments atorgant-los uns subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara, el Ple d'ahir 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la suspensió cautelar de futures liquidacions de l'ordenança de plusvàlua, oferint als veïns que s'adrecin a l'Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d'aquesta inexistència d'increment de valor en la venda, també en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i inclús en els casos de liquidacions ja cobrades que presentin l'oportú recurs.
-
Gabinet de Premsa
Ajuntament de la Sénia

eBando

04 Agost 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • AMPA de l'Escola informa:
  Benvolgudes famílies, Amb l'objectiu de reduir les aglomeracions resultants de la inscripció a la nostra associació, hem convingut habilitar una eina per tal de poder fer la inscripció de manera telemàtica.La inscripció i pagament de la quota de l'associació per al curs 20/21 permetrà:• Beneficiar-se de descomptes en la compra del material escolar,llibres,etc...• Accedir a les activitats extraescolars organitzades per l'AMPA• Participar en les activitats de formació que oferirem a les mares i pares.• Tenir veu i vot a l'associació.• Rebre l'agenda escolar del curs 20/21 (seran repartides directament pels tutors del centre)• Participar en l'aportació de material (folis) escolar del curs 20/21 (s'enviarà directament al centre)• Tenir assessorament a través de la FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya)El carnet de soci s'enviarà en format PDF via correu electrònic/whatsapp un cop rebut el justificant de pagament. Habilitarem…
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort  el Sr. Sergio Almuni Esteller de 85 anys d'edat.  Veí de La Sénia, de la Plaça CatalunyaL'acte de l'enterrament serà el dia 4 a les 18:00h. a l'església. Estarà al tanatori el dia 3 les 15h.Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'acces al tanatori a 10 persones persala, mantenint les distàncies de seguretat, la família agraeix la comprensió, .
 • Convocatòria de l'ajut extraordinari a les famílies per l'accés a les activitats del lleure educatiu
  El dia 14 de juliol es va publicar al …
 • Nota Neceologica
  Ha mort  el Sr. Vicent Tomàs Cloquell "El Gendre del Roig" de 75 anys d'edat.  Veí de La Sénia, del carrer Papa Luna,L'acte de l'enterrament serà el dia 2 a les 19:30h. a l'església. està al domicili particular
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort  el Sr. Juan Sabater Ferreres "El Pericano" de 88 anys d'edat.  Veí de La Sénia, del carrer Papa Luna,L'acte de l'enterrament serà el dia 2 a les 17:30h. a l'església. estarà al tanatori a partir de demà dia 2 a les 10Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'acces al tanatori a 10 persones persala, mantenint les distàncies de seguretat, la família agraeix la comprensió, .