caeuenfrgldeitptrorues
 
REGIDORA DE L'ÀREA DE LES PERSONES, ENSENYAMENT, PERSONAL I OCUPACIÓ
Futur per la Sénia
Presidenta de les Comissions informatives de l'Àrea de les Persones, Ensenyament, Personal i Ocupació

DADES PERSONALS.

Nascuda a la Sénia, casada i amb dos fills. Tècnica en educació infantil, Institut de l'Ebre de Tortosa. Auxiliar de llar d'infants, Institus Misericòrdia de València.

 DADES DE CONTACTE.

  Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 XARXES SOCIALS.

  Facebook: Alma Gimeno

  Instagram: @gimenoalma

 


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretària Àrea de les Persones i Ensenyament: Florina Tudorache
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 1
 
Secretària Personal: Isa Queralt
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 234
 
Secretària Ocupació: Ma Carmen Gonzalez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 250
 
Secretària Ensenyament: Ely Somoza
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 238
 

eBando

01 abril 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • La regidoria de Salut informa:
  Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre ens tramet informació sobre el recull de totes les vies per contactar amb l'Àmbit d'Atenció Primària i l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, de manera no presencial:
 • Classes virtuals - Complex Esportiu
  Directe ZUMBADia: avui dimecres 1 d'abril de 2020Hora: 18.00 hLloc: Instagram complex_esportiu_municipal
 • Comunicat de desembassament del pantà d'Ulldecona
  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Dept. d'Interior de la Generalitat de Catalunya), tramet el següent comunicat en relació a l'embassament d'Ulldecona:"Es comunica que a les 12.05 h, segons informa La Confederació Hidrogràfica del Xúquer, el valor de desembassament actual és de 10.65 m3/s superior a 10.0m3/s i amb tendència ascendent.Actuacions durant les maniobres de desembassament:- Mantenir el tancament de punts baixos, guals i accessos a la llera.- Aviseu a aquelles persones que facin activitats a la llera del riu.Recordeu de reportar, si en teniu, les incidències al CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya)Barcelona, dimecres 1 d'abril de 2020"
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Joaquín Vidal Forné, de 86  anys d'edat  Veí de La Sénia, de la Plaça Amèrica.es farà una petita cerimònia intima. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus no es farà velatori, la família agraeix la comprensió,  i tant aviat com sigui possible es farà una cerimònia normal.
 • Campanya especial de donació de sang:
  • La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies• Diumenge, la Sènia rebrà els donants al Pavelló Polivalent• Cal reservar hora per donar a donarsang.gencat.cat• Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang• Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya