caeuenfrgldeitptrorues

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Pepita Bonet Homedes de 96 anys d'edat,  veïna de La Sénia, de la plaça Dos de MaigL'acte de l'enterrament serà el dia 11 a les 17:00h. a la església  . Està al Tanatori.  
 • Joventuts Unides informa:
  Audició d'alumnes d'instrument de l'escola de música de Joventuts Unides.  Dia: 10 de Novembre. Hora: 20.00 h Lloc: Escola de música de Joventuts Unides.
 • Desembre Cultural La Sénia 2018
  Desembre Cultural a la SéniaUs podeu descarregar el programa d'activitats des d'AQUÍ
 • Escola Jaume I informa:
  Recollida de joguetsNines, contes, trencaclosques, cuinetes, cotxes, pilotes, etc. Porta-ho a l'escola abans del divendres dia 14 de desembre. Aquestes seran posades en paradetes solidàries als mercats de la Sénia el dissabte dia 15.
 • La Policia Local informa:
  TALLS DE LA CARRETERA DES DE L'ENCREUAMENT DEL BOIXAR-BALLESTAR-LA POBLA DE BENIFASSÀ FINS EL BOIXAR, BALLESTAR I LA POBLA DE BENIFASSÀTallada de les 8.00 h a les 19.00 h, els dies 10 i 11 de desembre, CV-107 encreuament El Boixar-Ballestar fins a La Pobla de Benifassà.Tallada de les 8.00 h a les 19.00 h els dies  11 i 12  de desembre, CV-105 encreuament Boixar-Ballestar fins al Boixar.No es podrà circular perquè estaran asfaltant.Disculpeu les molèsties.