Salutació de l’Alcalde

Benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de la Sénia.

Aquesta pàgina és una eina important per seguir fomentant la transparència al nostre poble. A més, també és un punt de trobada molt important per conèixer en profunditat La Sénia, les seves tradicions, festes i activitats diàries.

Ens trobem situats en un punt estratègic i envejable, al costat del Riu Sénia, i a les portes dels Ports. Si voleu conèixer bé el territori disposeu de la web The Trail Zone, on podeu descarregar rutes tant de senderisme com de bicicleta de muntanya. Veniu a gaudir del Parc Natural dels Ports, descobriu el Faig Pare i la Fageda. No podem oblidar els camins fluvials del Riu, una instal·lació totalment renovada que us permetrà descobrir la riba del Sénia fins al Centre d’Interpretació del Molí La Vella.

La Sénia també amaga llocs singulars de la nostra història com el Camp d’Aviació i el Centre d’aviació històrica, o racons al centre del poble on descobrireu espais que us faran viatjar al passat. L’ajuntament vell i la presó són el rovell d’un centre històric que no us deixarà indiferents.

Les noves tecnologies són el present, i volem que l’administració sigui transparent i oberta. Aquesta pàgina web serà un lloc canviant que adaptarem per que pugueu realitzar qualsevol consulta, tràmit o suggeriment. Ampliar aquests serveis farà que la web sigui un espai més del nostre Ajuntament.

A tots els seniencs i senienques us desitjo que feu servir la web com l’eina digital que és, aprofitant totes les oportunitats que ens dona i ajudant-nos a fer útil aquest sistema de comunicació. A més, també us animo a descobrir i gaudir la Sénia.

A tots els visitants, benvinguts. Us emplacem a descobrir la Sénia, un entorn que ofereix natura, història i tradició per fer-vos gaudir de la visita.

Volem que aquesta sigui el mandat de la transparència, pel que podreu trobar tota la informació referent al dia a dia de l’Ajuntament en aquesta mateixa web i a xarxes socials com FacebookTwitterInstagram i l’eina eBando.

Rebeu una cordial salutació.

José Ramon Bellaubí Caballer