10 de desembre de 2023
Ajuntament de la Sénia
General

Exposa a la 19a Fira Gastronòmica de la Sénia

Voleu exposar el vostre producte a la 19a Fira Gastronòmica de la Sénia? Posem en marxa novament l’organització de la Fira Gastronòmica de la Sénia amb la seva 19a edició, per als propers dies 6 i 7 de maig de 2023.

La Fira Gastronòmica de la Sénia té lloc el cap de setmana vinculat a la Festa de Sant Gregori (o Diada del Recapte), que se celebra el dilluns més proper al dia 9 de maig. Aquest lligam de la festa de Sant Gregori amb la gastronomia, va fer que l’any 2004 s’organitzés per primera vegada aquesta fira, un petit projecte de poble desenvolupat entre diversos organismes (Ajuntament, comerços, entitats, etc.), amb la intenció de buscar una forma lúdica de promoure els productes més típics de les nostres terres i, a la vegada, dinamitzar l’economia de la població. L’essència més significativa d’aquesta Fira radica en buscar la qualitat dels productes alimentaris que s’hi exposen, per això, tota la gastronomia que hi participa és, exclusivament, elaborada de forma artesana, majoritàriament típica de les nostres terres, però també d’arreu del país, la qual cosa l’ha convertit en punt de referència sent l’única mostra que se celebra a la comarca del Montsià que promociona els productes alimentaris com a eix principal. Per últim, amb la intenció de complementar i ampliar la mostra, s’organitzen de forma paral·lela, diverses activitats de gran atractiu que atreuen milers de visitants per la qualitat i singularitat de les mateixes. Entre aquestes, destaquen les demostracions a càrrec de grans mestres culinaris, les curses de cavalls pura sang i els concerts del Séniafest que, juntament amb la resta d’actes que conformen la Fira Gastronòmica de la Sénia, fan d’aquell cap de setmana uns dies semblants als de festa major.

En cas d’interessar-vos participar com expositors i formar part d’aquest esdeveniment, cal que reserveu la vostra plaça a través de la SEU-E de l’Ajuntament de la Sénia https://lasenia.eadministracio.cat/info.0 emplenant una “Instància General” i adjuntant els següents documents:

Full d’inscripció (Clic per descarregar).

Fotografia de la parada (si en teniu).

Document que acredita que la vostra empresa realitza l’activitat de forma legal.

Justificant de pagament:

*El preu és de 10 €/metre lineal (comptant els metres de la part davantera de la parada, per on s’atén al públic), i inclou l’espai reservat per a tot el cap de setmana i, també, punt de llum.

*L’ingrés segons l’espai sol·licitat, s’ha de realitzar al Banc Sabadell (IBAN: ES74 0081 0408 6200 0112 8118), indicant nom de la vostra empresa – Fira Gastronòmica.

Per a més informació, truqueu al telèfon de l’Ajuntament (977 713 000 – Turisme) o feu-nos un correu electrònic a turisme@lasenia.cat.