Diumenge, octubre 1, 2023
General

Curs de capacitació per a operaris logístics.

Des de les Regidories de Comerç, Indústria i Empresa, junt amb la d’Ocupació us informem que el passat dimarts 22 de març, va començar la “Capacitació per a operaris del sector de la logística i embalatges”, en la que participen 8 alumnes. En total realitzaran 140h de formació, que inclouen 40 h de pràctiques en empreses. Igual que en la resta de formacions realitzades anteriorment, es comptarà amb la col·laboració i participació de les empreses del Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia. Dins del curs també està previst que els alumnes obtinguen el carnet de carretó elevador, d’acord amb la norma UNE 58451:2016, així com també es portarà a terme una sortida a la fira Hispack que es celebrarà a Barcelona.