Diumenge, octubre 1, 2023
GeneralHisenda i Personal

Contractació de Joves en Pràctiques 2020/2021

La regidoria d’Ocupació informa que,el passat 30 de desembre, l’Ajuntament de la Sénia va contractar una jove per donar suport administratiu al departament d’Educació i al Punt d’Atenció al Ciutadà, en el marc del programa finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa Garantia Juvenil, per a l’any 2020-2021.

El programa de contractació de Joves en pràctiques va destinat a menors de 30 anys que tinguin formació acadèmica superior (Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior i Graus Universitaris). Per fer-ho possible el SOC ha atorgat una subvenció d’11.000 € que es destinaran a cobrir les despeses de personal d’aquesta jove.

L’objectiu d’aquesta iniciativa europea és el de reduir l’atur juvenil i millorar les aptituds professionals d’aquests joves amb la introducció al món laboral.