Dissabte, setembre 30, 2023
General

Els Reis Mags visiten la Sénia tot i la Covid-19

La pandèmia que vivim no va ser impediment per rebre un any més als Reis Mags d’Orient. Aquest any ens havien avisat amb una proposta molt xula per totes les xiquetes i xiquets de la Sénia. Inicialment, el pla era passar casa per casa a donar els regals en mà a tots els infants, però la Covid-19 ho va fer impossible. Tot i això, ses majestats no van voler deixar passar l’oportunitat de saludar a totes i tots els que van poder assistir al pavelló polivalent per tal de veure com l’alcalde José Ramón Bellaubí i la regidora Laia Sanz els feien entrega de les claus del poble. D’aquesta manera, Melcior, Gaspar i Baltasar van poder accedir a les cases de les senienques i seniencs, que segons ens van dir, s’havien portat molt bé.

Una proposta ferma per l’any que ve

La idea de visitar casa per casa ens va encantar i pensem que és una proposta que guardarem per l’any vinent. De moment no sabem què passarà amb la pandèmia, però esperem recuperar la normalitat ben aviat, i poder rebre aquesta visita reial al 2022. Moltes gràcies a totes i tots els que vau fer possible l’arribada dels reis, i també als que els vau visitar.