HISENDA

La Regidoria d'Hisenda se centra principalment en la gestió del pressupost, la comptabilitat, i la gestió d'ingressos i despeses de l’ajuntament.
El pressupost municipal és l'instrument econòmic i financer i l'eina bàsica per assolir les actuacions i les inversions previstes des de cadascuna de les àrees i regidories de l'Ajuntament.
La Regidoria d'Hisenda s'encarrega de la confecció, el seguiment i el control del pressupost, a més de la comptabilització tant de les despeses com dels ingressos.
S'encarrega també de l'elaboració de les ordenances fiscals i dels preus públics, així com del manteniment i l'actualització dels padrons fiscals i de les liquidacions tributàries


Regidora: Isa Castell Solà
Secretària: Elena Ferré Boix
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres de 13.30h a 15h (cita prèvia)

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de la Sénia una subvenció per a interessos de préstecs concertats per un import de 3.439,14 euros, que suposa el 60% del pressupost elegible, que era de 5.731,90 euros.