bruch.

EMPRESA, OCUPACIÓ, COMERÇ i URBANISME

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades


Regidora: Elena Tobias Bellés.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

 

El passat dia 20 de juliol va finalitzar el Curs de fusteria organitzat per l’Ajuntament de la Sénia i amb la col·laboració de l’ Associació d’Artesania de la Sénia i l’Institut, amb un total de 13 alumnes inscrits, residents a la Sénia i a la comarca.

La durada del curs ha estat de 100 hores i molt pràctic, ja que els alumnes han elaborat de forma artesanal les finestres, porta i rampa d’accés (d’acord amb la normativa) per l’arranjament d’un local propietat de l’Ajuntament. Gràcies a aquests treballs, el local, ubicat al C/ Safareig, 1, podrà ser utilitzat al trobar-se en bones condicions, ja que fins ara l’accés dins el local era complicat.

Els continguts del curs han anat a càrrec de l’Associació d’Artesania de la Sénia, amb una llarga experiència dins del sector.

L’objectiu del curs s’ha complert d’acord amb les expectatives, i els participants han millorat les seves competències bàsiques en la realització de treballs de fusteria tradicional, elaborant diferents estructures durant la realització del curs.

El curs s’ha realitzat a les instal·lacions de l’Institut de la Sénia, ja que compta amb una aula especialitzada per realitzar aquests treballs.

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació es té la voluntat de seguir organitzant cursos formatius i un dels objectius marcats és fomentar la formació relacionada amb el món de la fusta i en la recuperació de l’ofici artesà de fuster.

Per més informació sobre aquest curs o temes relacionats amb formació, podeu passar per l’Ajuntament i posar-vos en contacte amb l’AODL, MªCarme Gonzalez, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

Regidoria d'Empresa, Ocupació, Comerç i Urbanisme

Ajuntament de la Sénia

 

Des de les Regidoria d'Empresa i Ocupació, i Joventut de l'Ajuntament, organitzem una trobada el dia 17 d'agost a les 17:30h al Centre Marcel·lí Domingo, perquè expliques a les empreses de la Sénia a què es dedica al talent senienc que no viu al poble. El mateix dia, 7 empreses t'explicaran què estan buscant.

Només cal que t'inscriguis enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntant el teu currículum o enllaç al teu linkedin.

No t'ho pensis i fes-ho, segur que en trauràs profit!

 

 

Des de l’Ajuntament de la Sénia ja s’han iniciat les obres de la construcció del vial comercial que unirà totes les botigues de mobles del municipi, ubicades a les afores, per tal d’oferir un producte comú, formant un gran complex de botigues i d’aquesta manera, crear la zona comercial del moble més gran de Catalunya.

FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL

La Sénia posa en marxa la tramitació online i immediata de llicències d’activitat 

L’Ajuntament de la Sénia posa en funcionament la Finestreta Única Empresarial, que permet sol·licitar el permís sense necessitat que sigui de forma presencial.

Quan s’inicia un nou projecte empresarial, demanar la llicència d’activitat és un d’aquells tràmits burocràtics que s’ha de realitzar de forma obligatòria. Fins ara s’havia de fer de forma presencial a les oficines del consistori, però a partir d’aquest mes de juliol es podrà fer electrònicament mitjançant la Finestreta Única Empresarial. El portal electrònic, únic per a les empreses, disposa d’un apartat, Canal Empresa, on es pot trobar tota la informació relacionada amb les activitats que es portaran a terme durant el seu cicle de vida empresarial.

Subcategories