artesania

Reportatge "Salvar los muebles", del canal 24 horas de TVE. Mostrant què estan fent les empreses i com s'està aconseguint tirar endavant.

http://rtve.es/v/3923264

Des de la Regidoria d'Empresa, Ocupació, Comerç i Urbanisme s'informa que el passat 25 de juliol es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la resolució per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les empreses del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda.

Aquestes bases inclouen els següents programes de subvenció:

  1. Programa per la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya.
  2. Programa per a la transformació digital.
  3. Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments.
  4. Programa per a la promoció i comercialització dels productes artesans

El termini de presentació de sol·licituds es determinarà a la convocatòria corresponent durant el mes de setembre.

Podeu trobar les bases al següent enllaç : http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7419/1627250.pdf

En cas de dubte i/o consulta, us podeu adreçar a l'AODL de l'Ajuntament, al telf. 977713000 ext. 8 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de la Sénia

Descarrega't la informació des d'AQUÍ

 

 

Des de les Regidoria d'Empresa i Ocupació, i Joventut de l'Ajuntament, organitzem una trobada el dia 17 d'agost a les 17:30h al Centre Marcel·lí Domingo, perquè expliques a les empreses de la Sénia a què es dedica al talent senienc que no viu al poble. El mateix dia, 7 empreses t'explicaran què estan buscant.

Només cal que t'inscriguis enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntant el teu currículum o enllaç al teu linkedin.

No t'ho pensis i fes-ho, segur que en trauràs profit!

 

 

Subcategories