EMPRESA, OCUPACIÓ I COMERÇ

Les funcions de l'àrea d’empresa ocupació i comerç portar a terme totes les tasques relaciones en el municipi de la Sénia.

  • Impulsar i desenvolupar el pla de treball de l’AODL
  • Difondre i informar sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
  • Gestió i organització de cursos de formació
  • Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
  • Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
  • Organitzar activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades

Regidora: Elena Tobias Bellés
Secretària: Mª Carmen Gonzalez

Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

Seminari de capacitació directiva que es realitzarà en col·laboració amb Montsià Actiu, Cenfim, CEMS i ACCIÓ destinat a les empreses del sector moble i cadena de valor.

L'inici està previst pel 30/03/2017 i es realitzaran 6 sessions estructurades en 5 blocs diferents.

Més informació i inscripcions a http://actiu.montsia.cat/capacitacio/

 

La Federación Española de Municipios y Províncias ha remès una Circular relativa a la situació de la reclamació de clàusula terra i despeses de formalització d’hipoteca, a partir de les recents sentències judicials i el Reial Decret-Llei del passat 20 de gener, en el què es van aprovar una sèrie de mesures urgents sobre la protecció de consumidors en aquesta matèria de clàusula terra.
A l’arxiu adjunt es pot descarregar en PDF la citada circular, Circular 6/2017, que explica la situació legal d’aquests procediments, i que adjunta dos documents amb fulles estàndard de reclamació de quantitats, en cas que estigueu afectats per aquesta situació.

D’altra banda i relacionat amb el mateix tema, des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ens faciliten els enllaços dels documents relacionats:

MÉS INFORMACIÓ FENT CLIC AQUÍ