bruch.

Us recordem que el proper dissabte, 21 d'octubre, a les 11h. del matí, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, inaugurarà la IX Fira d'Artesania de la Fusta i el Moble i a continuació també el nou vial comercial del moble. El nou vial està pensat per facilitar l'accès a peu a les botigues de mobles, el mateix delegat transitarà per aquest vial i farà una visita als botiguers de la Federació de Comerç del MOble de la Sénia. L'Ajuntament ha aprofitat per millorar també la rotonda d'accés a la població.

Grup polític Portaveu Web
PSC - CP Juan Miguel Tíscar Gómez web
PP Javier Sabater Sabater web
Junts - ERC - AM José Antonio Tíscar Mata web
FS-E Isa Castell Solà web
PDeCAT Eduard Robert Òdena web

L'Ajuntament de la Sénia convoca la ciutadania, avui dimarts, a les 13h, a la concentració davant l'Ajuntament, com a mostra de suport als presidents d'Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana i com a mostra de rebuig a la decisió judicial d'empresonar-los.

Totes les persones interessades a ocupar el càrrec de jutge/jutgessa de pau suplent, poden presentar la seva sol·licitud fins al dia 10 de febrer de 2017 a l'Ajuntament de la Sénia.

S’han iniciat les obres de construcció del vial peatonal de l'àrea comercial del moble més gran de Catalunya a l’accés sud del municipi amb la coordinació amb FECOMS.
 
Amb aquests treballs, es millora l’accessibilitat i seguretat dels vianants que circulin per la zona comercial i també es millora la imatge de l’entrada al poble.
 
Disculpeu les molèsties que les obres us puguin ocasionar.
 
Ajuntament de la Sénia.

Subcategories

Ple

 • Competències de caràcter normatiu: aprovació d’ordenances, reglaments i plans urbanístics, entre d’altres. També aprovació de pressupostos, plantilla de personal, relació de llocs de treball, formes de gestió els serveis locals, acceptació de delegacions de competències o el planejament de conflictes de competències davant d’altres administracions.

 • Competències de fiscalització d’altres òrgans municipals i de manera especial a l’alcaldia.

 • Competències relatives a prendre decisions d’important transcendència per al patrimoni o per als recursos municipals o que poen tenir-la: alterar la qualificació jurídica dels béns municipals, vendre patrimoni, endeutar-se, contractar o comprar, si el valor e l’operació supera el 10% dels recursos.

 • Elecció de l’alcalde o alcaldessa, a qui també pot destituir a través dels procediment de moció de censura o de qüestió de confiança

 • Competències atribuïdes expressament per les lleis sectorials als municipis.

 • El Ple pot delegar part de les seves atribucions en l’ Alcaldia o la Junta de Govern Local.

El Ple de l’Ajuntament de la Sénia té delegades en la Junta de Govern Local les funcions següents:

 • Exercir les accions administratives i judicials, i també declarar la lesivitat dels actes administratius emanats dels òrgans de l’ajuntament, en matèries de la competència respectiva.

 • L’aprovació dels projectes d’obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i, quan encara no estiguin previstos en els pressupostos. 

 • Sol·licitud de subvencions a qualsevol administració o entitat i per a qualsevol destí. 

Veure sessions de Ple

Junta de Govern

COMPETÈNCIES DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

La Junta de Govern té les següents atribucions delegades pel Ple de l’Ajuntament:

 • Exercir les accions administratives i judicials, i també declarar la lesivitat dels actes administratius emanats dels òrgans de l’ajuntament, en matèries de la competència respectiva.
 • L'aprovació dels projectes d’obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i, quan encara no estiguin previstos en els pressupostos.
 • Sol·licitud de subvencions a qualsevol administració o entitat i per a qualsevol destí.
 • La resta de funcions que exerceix són principalment de col·laboració i suport a l’Alcaldia, coordinació entre les tinències d’Alcaldia i les regidories delegades entre els membres de l’ajuntament responsables del Govern Municipal.

MEMBRES DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

 • Joan Moisés Reverté - Alcalde
 • Isa Castell Solà - 1a tinenta d’Alcaldia
 • David Capitan Cano - 2n tinent d’Alcaldia
 • Elena Tobias Bellés - 3a tinenta d’Alcaldia
 • Fernando Bel Vidal- 4t tinent d’Alcaldia

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Actes IX Fira d'Artesania - tarda diumenge 22 d'octubre:
  Actes IX Fira d'Artesania - tarda diumenge 22 d'octubre16.00h a 18.00h. Inflables infantils.Lloc: Exterior del recinte firal19.00h. Lliurament de premis:Lloc: Recinte firal- Lliurament del premi a la millor peça artesana local 2017, per votació popular a l’estand de Turisme la Sénia. Patrocinat per l’Antena del Coneixement de la URV- Lliurament del premi dels Artesans 2017, per votació dels expositors, patrocinat per l’Associació d’Artesania de la Sénia.19.30h. Sorteig entre tots els clients de les botigues de mobles. L’afortunat o afortunada podrà obtenir la seva compra de franc. Organitza i patrocina: Federa- ció de Comerciants del Moble de la Sénia   (FECOMS)Lloc: Recinte firal
 • Unió Ciclista la Sénia informa:
  Sortida en bici de carretera. Entre 60-70 km amb parada a esmorzar (opcional)Dia: 22 d'octubreHora: 9.00hLloc de sortida: Gasolinera
 • Campanya de donació de sang:
  Campanya de donació de sangDia: 22 d'octubreHora: 9.30-13.30hLloc: Casa de Cultura
 • Contrapunt senienc:
  Ballada de sardanesDia:22 d'octubreHora:11.00hLloc: Centre Obrer
 • Actes IX Fira d'Artesania - mati diumenge 22 d'octubre:
  Actes IX Fira d'Artesania - mati diumenge 22 d'octubre10.00h a 20.00h. Hospital de campanya i Dia de laBandereta. Organitza: Creu Roja Lloc: Exterior del recinte firal11.00h a 13.00h. Inflables infantils.Lloc: Exterior del recinte firal11.00h. L’arribada del rossegador. Recreació històri- ca. El rossegador començarà a l’Ajuntament, anirà pel carrer Barcelona fins el recinte firal del Polígon Indus- trial Pla de la Bassa, acompanyat per la Banda de l’Escola de l’Agrupació Musical Senienca.12.00h a 14.00h Tallers de jota cantada i jota ballada a càrrec d’Arturo Gaya i Dolors Espelta, de l’Aula de Música de la Terra (CIJTE- Casa de la Jota). Activi- tat programada dintre del V  Festival Músiques en Terres de Cruïlla.Lloc: Recinte firal