caeuenfrgldeitptrorues

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • AMS i Escola de Música de la Sénia informa:
  Audicions dels alimnes de l'Escola de Música de la Sénia.Dia: 24 de marçLloc: Centre ObrerHora: 16H
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Elies Sorolla Gil   de 89  anys d'edat  Veí de La Sénia, del C/Major, 21L'acte de l'enterrament serà el dia 24 a les 18:00h.  a la església.  Està al Tanatori.
 • El Club de Futbol la Sénia informa:
  Per consultar els partits del CF La Sénia d'aquest cap de setmana AQUÍ
 • Vermuts en anglès.
  Vermuts en anglès dirigits per Wais Alashour.Sense incripció prèvia. Cadascú paga la seva consumició.Dia: 24 de marçLloc: Bar Lo CentroHora: 12H
 • Club de Birles la Senia informa:
  Lliga local infantil de birles.Dia: 24 de marçLloc: Complex esportiu municipal del C/DomengesHora: 10.30H