L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals. De fet, l'Ajuntament ja havia aprovat al maig de 2014 el recolçament a aquests darrers casos de desnonaments atorgant-los uns subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara, el Ple d'ahir 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la suspensió cautelar de futures liquidacions de l'ordenança de plusvàlua, oferint als veïns que s'adrecin a l'Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d'aquesta inexistència d'increment de valor en la venda, també en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i inclús en els casos de liquidacions ja cobrades que presentin l'oportú recurs.
-
Gabinet de Premsa
Ajuntament de la Sénia

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Matí del dissabte 19 d'agost - Festes Majors la Sénia 2017
  Dissabte 19 d'agost 10.00 h.  Semifinals Open Pàdel Vila de la Sénia. Lloc: Sénia Tennis Club. 10.30 h.  Campionat de Bòlit Infantil i d’Adults. Lloc: zona adjunta al camp de birles del Complex Esportiu Municipal. Organitza: Club de Birles La Sénia. 11.00 h. Cercavila d’Animació Infantil “El viaje de Oz” pels carrers del centre del poble. Sortida i arribada: Plaça Major. 12.00 h. Campanes al vol a la plaça Major, anunciant l’inici de les Festes. Actuació de Gaita i Tabal de Joventuts Unides.
 • El Sénia Tennis Club informa:
  El Sénia tennis club informa que la final del diumenge en lloc de a les 11h. serà a les 10 h per disponibilitat dels jugadors.
 • Festival White friday - Festes Majors la Sénia 2017
  Divendres 18 d'agost 00.30 h.  Festival White friday. Lloc: Parc Municipal. Organitza: Quintos 2017 i La Sénia Ràdio. 
 • L'Associació de Gent Gran informa:
  El dinar de Germanor del Parc serà dilluns 28 d'agost ( i no el dia 29 com posa per error al llibre de Festes).
 • Sopar de sobaquillo - Maskara't 2017:
  Sopar de sobaquilloDia: 18 d'AgostHora: 21.30hLloc: Parc Municipal