caeuenfrgldeitptrorues
L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals. De fet, l'Ajuntament ja havia aprovat al maig de 2014 el recolçament a aquests darrers casos de desnonaments atorgant-los uns subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara, el Ple d'ahir 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la suspensió cautelar de futures liquidacions de l'ordenança de plusvàlua, oferint als veïns que s'adrecin a l'Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d'aquesta inexistència d'increment de valor en la venda, també en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i inclús en els casos de liquidacions ja cobrades que presentin l'oportú recurs.
-
Gabinet de Premsa
Ajuntament de la Sénia

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • AMS i Escola de Música de la Sénia informa:
  Audicions dels alimnes de l'Escola de Música de la Sénia.Dia: 24 de marçLloc: Centre ObrerHora: 16H
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Elies Sorolla Gil   de 89  anys d'edat  Veí de La Sénia, del C/Major, 21L'acte de l'enterrament serà el dia 24 a les 18:00h.  a la església.  Està al Tanatori.
 • El Club de Futbol la Sénia informa:
  Per consultar els partits del CF La Sénia d'aquest cap de setmana AQUÍ
 • Vermuts en anglès.
  Vermuts en anglès dirigits per Wais Alashour.Sense incripció prèvia. Cadascú paga la seva consumició.Dia: 24 de marçLloc: Bar Lo CentroHora: 12H
 • Club de Birles la Senia informa:
  Lliga local infantil de birles.Dia: 24 de marçLloc: Complex esportiu municipal del C/DomengesHora: 10.30H