moli

Avui a les 13h, davant l'Ajuntament hi haurà una concentració en protesta per l'article 155 i en suport als representants del Govern de Catalunya.

L'Ajuntament de la Sénia vol fer pública la seva mostra de condol més sincera i el seu rebuig total pels atemptats d'ahir a Barcelona i d'aquesta matinada a Cambrils.

Després dels tres dies de dol oficial decretats, i atès que a la Sénia estem avui en l'últim dia de la Setmana Jove i a les portes de les Festes Majors que comencen demà dissabte 19 d'agost, l'Ajuntament ha decidit per unanimitat de tots els membres que integren el Consistori, que totes les activitats públiques que es realitzen dins dels 3 dies de dol estaran precedits per un minut de silenci. L'alcalde Joan Moisés informa que els seus parlaments oficials del dia del Pregó i Dia del Senienc Absent, que es troben dins d'aquests tres dies de dol, seran substituïts per l'esmentat minut de silenci, per tal de guardar el màxim respecte i dol davant d'aquests fets tan lamentables.

Gabinet de Premsa

La Sénia, 18 d'agost de 2017

Ple Extraordinari Urgent a l'Ajuntament de la Sénia per al dimarts 24 d'octubre, a les 21 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Ordre del dia, previst per a la sessió:

1. Moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya

Per indicació de l'alcalde, us informem que avui a les 12.00h es farà un minut de silenci davant l'Ajuntament, com a mostra de rebuig i condol pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Gràcies

 
NOTA DE PREMSA – PLE EXTRAORDINARI 02/10/2017
 
Adjuntem 2 fotografies de la concentració que va tenir lloc el passat dilluns 2 d'octubre davant l'Ajuntament, manifestant condemna i rebuig per la greu vulneració de drets i llibertats a la jornada de l'1 d'octubre.
 
El mateix dia 2 va tenir lloc el ple que estava previst amb anterioritat, del qual també us passem a continuació els punts aprovats:
 
NOTA DE PREMSA DEL PLE DE 2 D'OCTUBRE DE 2017:
 
CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ PEL SERVEI DE PRIMERA ACOLLIDA. S’aprova per unanimitat dels assistents la ratificació del conveni que permetrà rescabalar l’Ajuntament de la Sénia en les despeses assumides els vuit primers mesos de 2017 pel servei de primera acollida, donat que a partir de setembre aquest serà assumit pel Consell Comarcal del Montsià.

L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals. De fet, l'Ajuntament ja havia aprovat al maig de 2014 el recolçament a aquests darrers casos de desnonaments atorgant-los uns subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara, el Ple d'ahir 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la suspensió cautelar de futures liquidacions de l'ordenança de plusvàlua, oferint als veïns que s'adrecin a l'Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d'aquesta inexistència d'increment de valor en la venda, també en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i inclús en els casos de liquidacions ja cobrades que presentin l'oportú recurs.
-
Gabinet de Premsa
Ajuntament de la Sénia

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Tertúlies de llum - creixement personal i professional:
  Tertúlies de llum. Vídeo fòrums sobre temes que fomenten el creixement personal i professional.Dia: 14 de desembreHora: 19hLloc: Sala Central Marcel·lí Domingo.
 • ERC informa:
  Acte de campanya d'ERC Dia: 14/12/2017Hora: 20hLloc: Sala Rosa Casa de CulturaAmb la presència de Lluís Salvadó i Alfons Montserrat
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Manuel Mejia Osorio "Joan Trull"  , de 58 Anys d'edat, ,  Veí de La Sénia, del C/ Felip II, L'acte de l'enterrament serà el dia 15 a les 16:00h. a la esglèsia  . Està al Tanatori. 
 • NOTA NECROLOGICA
  Ha mort el Sr. Pepito Bel Vidal  , de 86 Anys d'edat, ,  Veí de La Sénia, del C/ Saragossa , 80 bis L'acte de l'enterrament serà el dia 14 a les 12:00h. a la esglèsia  . Està al Tanatori.  
 • Taller de consciència crítica mitjançant el hip hop:
  Taller de consciència crítica mitjançant el hip hop “Versemblant” Dies 27 i 28 de desembre de 11h a 13h i 29 de desembre de 16h a 18h. Inscripcions al PIJ de l’Ajuntament. Taller gratuït. Lloc: Espai Jove.